Ortaca'da Ekin Kültür Sanat Günleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Ekin Kültür Sanat Günleri Başladı

Ortaca\'da Ekin Kültür Sanat Günleri Başladı

Ortaca Belediyesi tarafından "12.Ekin Kültür Sanat Günleri" etkinlikleri Pazar günü başladı.

27.08.2012 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca Belediyesi tarafından "12. Ekin Kültür Sanat Günleri" etkinlikleri Pazar günü başladı.

Düzenlenen etkinliğe, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Cumali Tosun, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Garnizon, Ortaca Belediye Başkan Vekili Cemil Durak, İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, İl Genel Meclisi Üyeleri, kurum ve daire amirleri ile siyasi parti temsilcileri ve halk katıldı.

Ortaca Belediyesi eski Orman İşletme Lojmanlarının yerine yapılan "Kültür Park" açılışı ile etkinlikler başladı. Açılış kurdelesini törene katılan protokol üyeleri kesti.

Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal açılışta yaptığı konuşmada, "Kültür Parkımız bugün itibari ile hizmete geçmiştir; herkese hayırlı olsun. Ortaca'ya yakışan ve herkesin gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir ortam kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Buranın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Açılışın ardından protokol üyeleri ve halk kültür parkını gezdi. Açılışta Ortaca Folklar Araştırma ve Eğitim Derneği (OFAD) tarafından hazırlanan halk oyunları büyük ilgi ile izlendi.

Program, Ahmet Eraslan Üç telli Bağla dinletisi, grup Metronom Rock Konseri, Sihirbaz İlkay Çiğdem İllüzyon Gösterisi, Ortaca Belediyesi Çalışmaları Barkovizyon sunumu ve Anadolu Rock Grubunun efsane ismi Moğollar konseri ile son buldu.

Moğollar konseri başlaması ile Ortaca halkı rock konseri ile coştu. Gece geç saatlere kadar süren konserde renkli görüntüler oluştu.

Ekin Kültür Sanat Günleri, 28 Ağustos Salı akşamı sona erecek. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Ekin Kültür Sanat Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement