Ortacalı Minik Raketlerden Büyük Başarı - Son Dakika
Spor

Ortacalı Minik Raketlerden Büyük Başarı

Ortacalı Minik Raketlerden Büyük Başarı

Fethiye’nin Göcek Mahallesinde “12 Yaş Haftasonu Turnuvası” düzenlendi.

20.10.2017 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'nin Göcek Mahallesinde "12 Yaş Haftasonu Turnuvası" düzenlendi.

12-15 Kasım 2017 tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Göcek Tenis Kulübü'nde düzenlenen "12 Yaş Haftasonu Tenis Turnuvası" çeşitli illerden 20 sporcunun katılımıyla yapıldı. Turnuvaya katılan Ortaca Tenis Kulübü sporcuları derece elde etti.

Ortacalı raketlerin derece elde ettiği turnuva hakkında bilgi veren Ortaca Tenis Kulübü antrenörü Yavuz Bozdaş, "Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ortaca'yı başarılı bir şekilde temsil ettiler. Şunu da belirtmek isterim ki artık Ortaca'lı tenisçilerimiz de teniste bir yerlere gelmeye başladılar. Yaptığımız çalışmaların karşılığını almaya başladık. Kızlar kategorisinde değişik illerden 20 sporcunun katıldığı turnuvada sporcumuz İlayda Çalışkan 3'üncü grupta 1'inci, Sıla Ilgın İnan 2'nci grupta 3'üncü oldu. İnanıyorum ki bundan daha büyük başarıları da tenis anlamında Ortaca'ya getireceğiz" diye konuştu.

Tesis sıkıntılarını gidererek yaz kış antrenman yapabilecek duruma geldiklerinde daha iyi başarılar kazanacaklarına inandığını belirten Bozdaş, "Bize her zaman destek olan ilçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve ilçe müdürlerimize çok teşekkür ederim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ortacalı Minik Raketlerden Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement