Ortağını Vurup Başucunda Bekledi - Son Dakika
Güncel

Ortağını Vurup Başucunda Bekledi

Ortağını Vurup Başucunda Bekledi

Bursa'da 1 milyon liralık borcun nasıl ödeneceği konusunda iki ortak arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.

17.04.2013 14:46  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da kurdukları çiftlik batınca, 1 milyon liralık borcun nasıl ödeneceği konusunda iki ortak arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. 41 yaşındaki İhsan Güneş, bir kafede tartıştığı ortağı 31 yaşındaki Hüseyin Altın'ı ruhsatsız tabancayla 5 el ateş ederek öldürdükten sonra, başında bekleyerek gelen polis ekibine teslim oldu.

Bursa'nın Mudanya ilçesi Evciler köyünde İhsan Güneş ve Hüseyin Altın ortak kredi alarak besi çiftliği kurdu. Ancak işler umdukları gibi gitmeyince çiftlik 6 ay önce battı. İhsan Güneş ve Hüseyin Altın, 1 milyon lirayı bulan kredi borcunu ödeme konusunu konuşmak için bugün saat 11.30'da merkez Osmangazi İlçesi Dikkaldırım Mahallesi Stat Caddesi'ndeki bir kafede buluştu. İki ortak arasında çıkan tartışma sonrası İhsan Güneş, 7.65 milimetre çapındaki ruhsatsız tabancasını çekerek Hüseyin Altın'a ateş etti. Vücuduna isabet eden 5 kurşunla kanlar içerisinde yere yığılan Hüseyin Altın'ın başında bekleyen İhsan Güneş, suç aleti tabanca ile gelen polis ekibine teslim oldu. Ağır yaralanan Hüseyin Altın ise ambulansla hastaneye kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi.

'KREDİYİ SEN ÖDE' DEYİNCE VURMUŞ

Gözaltına alınan İhsan Güneş ifadesinde, 6 ay önce iflas ettiklerini belirterek, "Kredinin nasıl ödeneceği konusunda konuşmak için buluştuk. Daha önce hayvanları satarak benim hakkım olan parayı bana vermemişti. 'Krediyi de sen öde' deyince sinirlenerek ateş ettim" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortağını Vurup Başucunda Bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement