Ortahisar Belediyesinden Yazlık Sinema Şöleni - Son Dakika
Yerel

Ortahisar Belediyesinden Yazlık Sinema Şöleni

Ortahisar Belediyesinden Yazlık Sinema Şöleni

Ortahisar Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği yazlık sinema şöleni 13 Haziran 2014 Cuma günü başlıyor.

12.06.2014 14:10  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortahisar Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği yazlık sinema şöleni 13 Haziran 2014 Cuma günü başlıyor.

14 günde 14 filmin gösterime gireceği etkinlik hakkında bilgi veren Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Kültürel belediyecilik kapsamında Ortahisar ilçemizin mahallelerinde 61 Gece 61 Film organizasyonu ile açık hava sinema gösterilerinin düzenlenmesini planlamıştık. Bu çerçevede düzenlediğimiz bu etkinlikte her yaş ve gruba hitap ederken hemşerilerimize Sarıkamış, Babam ve Oğlum, Mevlana Aşkın Dansı, Ölümsüz Karanfiller, Minyeli Abdullah, Gün Doğmadan ve Nefes filmlerini ücretsiz olarak ve ailece açık havada izleme keyfini yaşatmış olacağız. 13 Haziran Cuma günü saat 21: 30'da Toklu Mahallesi'nde Sahil Şehitler Anıtı'nın bulunduğu alanda Sarıkamış filminin gösterimiyle başlayacak olan sinema şöleni 26 Haziran 2014 Perşembe günü sona erecektir. Unutulmaya yüz tutmuş geleneklerden biri olan açık havada sinema gösterimini Ortahisar ilçemizin farklı mahallelerinde hemşerilerimize hatırlatmak ve bu geleneği devam ettirmek amacı ve arzusundayız" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortahisar Belediyesinden Yazlık Sinema Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement