Ortakaraören'den Başkan Tutal'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Ortakaraören'den Başkan Tutal'a Teşekkür

Ortakaraören\'den Başkan Tutal\'a Teşekkür

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Ortakaraören Mahallesi’nin Muhtarı Kemal Yalçın ve mahalle sakinleri Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal‘ı makamında ziyaret ederek yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ilettiler.

16.09.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı Ortakaraören Mahallesi'nin Muhtarı Kemal Yalçın ve mahalle sakinleri Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ilettiler.

Muhtar Yalçın, Mazanlar Mevkisine ve Cumhuriyet Ortaokulu bahçesine sıcak asfalt, okul ve demir köprü arasında bulunan ana yola soğuk asfalt dökülmesinin, han önünde bulunan atıl belediye binasının onarımının yapılarak hizmet binası olarak kazandırılmasının, tüm mahalle sakinlerini memnun ettiğini söyledi. Yalçın, "Biz daha öncesinden mahallemizde görmek isteğimiz hizmetleri başkanımıza iletiyorduk. Bize, mahallemizde sorun kalmayacağını ancak biraz zaman alacağını belirtmişti. Sağ olsun başkanımızdan, dediği gibi de oldu. Mahallemizde asfalt olmayan bölgelere sıcak asfalt atıldı. Mahallemizde bulunan atıl belediye binaları onarılarak belediye hizmet binası olarak kullanıma sunuldu. Mahallemizin ihtiyaçları sırasıyla tek tek gideriliyor. Ağılkaya Göleti Projesi hayata geçirildi. Bu hizmetlerden dolayı Başkanımız Mehmet Tutal'a mahallemiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Tutal, bütün mahallelerde acil çözülmesi gereken konuların tespitinin yapıldığını öncelik sırasına göre hayata geçeceğini kaydetti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortakaraören'den Başkan Tutal'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement