Ortaokul Öğrencilerine Spor Malzemesi Dağıtıldı - Son Dakika
Yaşam

Ortaokul Öğrencilerine Spor Malzemesi Dağıtıldı

Ortaokul Öğrencilerine Spor Malzemesi Dağıtıldı

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde öğrencilerin sporla ilgilenmeleri için başlatılan ’Sporda Yetenek 10’la Gelecek’ projesi kapsamında General Kemal Ortaokulu’nda öğrencilere malzeme dağıtımı yapıldı.

02.01.2018 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde öğrencilerin sporla ilgilenmeleri için başlatılan 'Sporda Yetenek 10'la Gelecek' projesi kapsamında General Kemal Ortaokulu'nda öğrencilere malzeme dağıtımı yapıldı.

Altıeylül ilçesinde bulunan General Kemal Ortaokulu'nda öğrencilere spor malzemesi dağıtımı yapıldı. Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altıeylül Kaymakamlığı, Altıeylül Belediyesi, Altıeylül Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Sporda Yetenek 10'la Gelecek' projesi kapsamında General Kemal Ortaokulu'nda öğrencilere malzeme dağıtımı yapıldı.

Malzeme dağıtım töreninde bir konuşma yapan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı "Geleceğimizin teminatı olan gençler, yarınlar için sizden çok büyük beklentilerimiz var. Geçmişimizin tapusu şehitlerimiz ve atalarımız, geleceğimizin teminatı gençlerimiz. Nasıl ki geçmişimize sahip çıkıyorsak, geleceğimiz için de gençlerimize sahip çıkıyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz. Yarınlarda, daha güzel Türkiye, daha güzel Balıkesir, daha güzel Atıeylül'ü sizlere emanet etmekten büyük mutluluk duyacağız. Altıeylül Belediyesi 30 Mart 2014 tarihinde kuruldu. Kuruluşundan sonra her ilçe kendi spor kulübünü oluşturuyor. Biz de Altıeylül Belediyespor Kulübü'nü kurduk. İlçemizdeki amatör kulüplere destek vermek için gayret sarf ettik, ilçemizdeki amatör kulüplere ciddi destekler veriyoruz. Sayın Valimizin başlatmış olduğu Sporda Yetenek 10'la Gelecek projesi kapsamında öğrencilerimize destek vermekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Belediye olarak, gençlerimizin, öğrencilerimizin her daim yanındayız. Hediyelerimizin sizlere katkılar sağlamasını, çalışma yönünde katkılar sağlamasını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Hasan Avcı dağıtımı gerçekleştirilen malzemelerden zeka geliştirici oyunlar hakkında çocuklardan bilgiler aldı. Ok ve yay ile deneme atışları yapıldı. Öğrenciler ile Başkan Avcı masa tenisi oynadı. Atletizm yapan sporcular kısa bir gösteri sundu.

General Kemal Ortaokulunda yapılan malzeme dağıtım törenine, Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay Kaya, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil İbrahim Koyuncu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Akan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ortaokul Öğrencilerine Spor Malzemesi Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Hatay'da deprem sonrası restore edilen Hünkar Mescidi ibadete açıldı
    14:57 Hatay'da deprem sonrası restore edilen Hünkar Mescidi ibadete açıldı

    Hatay'da 6 Şubat 2023'teki depremlerde hasar alan ve gerçekleştirilen restorasyon sonrası ibadete açılan Hünkar Mescidi'nde cuma namazı kılındı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen mescit, bugün kılınan cuma namazıyla ibadete açıldı. Vali Mustafa Masatlı de yeniden ibadete açılan mescitte, vatandaşlarla cuma namazını kıldı. Depremlerde zarar gören diğer tarihi yapılarla ilgili de restorasyonun devam ettiğini vurgulayan Masatlı, Ramazan Bayramı'nda da Sarımiye Camisi'ni ibadete açmayı planladıklarını söyledi.

  • Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı
    14:56 Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı

    Güngören'de bir binanın balkonunda bulunan kombinin patlaması sonucu yangın çıktı. Üst katta mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

  • İzmit'te kafeteryada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi
    14:37 İzmit'te kafeteryada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir kafeteryada çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişi ayakta tedavi edildi. Sekapark'ta bulunan kafeteryanın mutfak kısmında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına sağlık, itfaiye ve polis ekipleri müdahale etti. Dumandan etkilenen 2 kişi sağlık personeli tarafından ayakta tedavi edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, kafeteryada hasar meydana geldi.

  • Tepebaşı Belediyesi'nin Uluönder Mahallesi'nde düzenlediği iftar sofralarında 6 bin 500 vatandaş bir araya geldi
    14:32 Tepebaşı Belediyesi'nin Uluönder Mahallesi'nde düzenlediği iftar sofralarında 6 bin 500 vatandaş bir araya geldi

    Tepebaşı Belediyesi'nin Uluönder Mahallesi'nde kurduğu iftar sofralarında 6 bin 500 vatandaş bir araya geldi. Eskişehirlilerin Ramazan ayını kutlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Aynı sofrayı paylaştıkça iftar bereketi artıyor. Şehrimizin birlik ve beraberliği de artarak devam edecek' dedi.

  • Seferihisar Belediyesi Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı'nı Hizmete Açtı
    14:32 Seferihisar Belediyesi Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı'nı Hizmete Açtı

    Seferihisar Belediyesi, Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı'nı hizmete açarak çalışan annelere ve çocuklara destek olmayı amaçlıyor.

  • Artvin'de trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Tolga Gül'ün cenazesi defnedildi
    14:03 Artvin'de trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Tolga Gül'ün cenazesi defnedildi

    Artvin'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Tolga Gül'ün cenazesi, Artvin Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Meslektaşları ve yakınları, Gül'ü son yolculuğuna uğurlarken, Artvin basını büyük bir kayıp yaşadığını belirtti. Kazada yaralanan TRT Haber muhabiri Fatih Tüysüz'ün tedavisi ise devam ediyor.

  • Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
    14:01 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir kafenin mutfak kısmında çıkan yangın, iş yerini kullanılamaz hale getirdi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 2 kişi dumandan etkilendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen kişilere polis inceleme başlattı.


Advertisement