Örümcek Adam Son Filmi: Evden Uzakta İncelemesi - Son Dakika
Komik - İlginç

Örümcek Adam Son Filmi: Evden Uzakta İncelemesi

Örümcek Adam Son Filmi: Evden Uzakta İncelemesi

Bu yaz örümcek adam hayranlarının merakla beklediği bir film vizyona giriyor.

23.01.2019 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yaz örümcek adam hayranlarının merakla beklediği bir film vizyona giriyor. "Spiderman: Far From Home"! Yeni örümcek adam serisinin ikinci filmi olan, örümcek adam son filmi, evden uzakta 5 Temmuz'da vizyona girecek. Filmi heyecanla bekleyenler için küçük bir önizleme ile detaylı bir inceleme yapıyoruz. Şimdi Örümcek Adam'ın derinlerine dalma zamanı!

Örümcek Adam Son Filminde Neler Olacak?

Her ne kadar Jake Gyllenhaal Spider-Man: Far From Home'da Mysterio olarak görünse de, çizgi romandaki meslektaşının aksine, kötü adam rolünde olmayacak. Bunun yerine, Web-Slinger'ın Elementals adlı garip yaratıklarla savaşmasına yardım edecek. Bunların üçünü bugün bırakılan ilk Far From Home fragmanında büyük hasara yol açtı. Bununla birlikte, bu üç Elemental, aslında  Elemental'ların çizgi romanlardan sadık bir şekilde uyarlanmadığını gösteriyor. Asıl şekilleri Sandman, Molten Man ve Hydro-Man versiyonları olduğu doğrulandı.

Bu üçlüden ilkinin Spider-Man: Far From Home fragmanında göründüğü sıraya bakalım. İlk olarak, Ned'in arkasındaki tekneye yakından bakın:

Örümcek Adam Son Filmi: Evden Uzakta İncelemesi

Tekne üzerindeki Asm-212'nin, Hydro-Man olarak bilinen Morris Bench'in, ilk kez girdiği çizgi roman The Amazing Spider-Man #212'ye atıfta bulunduğu düşünülüyor. Hydro-Man'in Spider-Man: Evden Uzakta'da olabileceği söylentileri geçti. Marvel henüz tam da bu karakterden resmi olarak bahsetmedi, ama daha sonra yayınlanan trailer'da, Mysterio'nun dev bir su yaratığıyla savaştığını görüyoruz.

Daha sonra,ikinci bir bilgi de buradan geliyor;

örümcek adam evden uzakta trailer

Arabanın plakasında yazan numaralar ipucunu veriyor. Okumakta zorlanıyorsanız, 463 yazıyor. Sandman'ın 1963'teki The Amazing Spider-Man #4 adlı Marvel Çizgi Romanında ilk kez ortaya çıktığına atıfta bulundu. Sandman daha önce büyük ekranda 2007'de Spider-Man 3'te Thomas Haden Kilisesi tarafından ekrana alındı.

En sonunda, bir patlama sonrası dev bir ateş canavarına şahit olduktan kısa bir süre sonra, kaçan insanlar görülüyor. Bu sahnelerde, soldaki araç plakasına bakın:  2865 SEP.

örümcek adam son filmi sahneleri

2865 SEP: Eylül 1965'te piyasaya sürülen The Amazing Spider-Man #28,Molten Man olarak bilinen Mark Raxton'ı tanıttı.

Bular Örümcek Adam'da üç kötü adamın göründüğü sahneler arasında. Evden Uzak fragmanında ve bu kötü karakterlerin her birinin gösterilen sahnelerle eşleşen güçleri var. Bunun bir tesadüf olabileceğini düşünmüyoruz.

Bu üçleme kötü karakterler hakkında hala filmde yer alıp almayacağından şüpheleniyorsanız, yönetmen Jon Watts'ın Spider-Man karakterlerine bu şekilde ilk kez atıfta bulunmadığını unutmayın. Spider-Man: Homecoming'de iki plaka sırasıyla AMF-1562 ve SM2-0563 ekrana alınmıştı. İlk referans 1962'deki Amazing Fantasy #15, Spider-Man'in ilk görünüşü ve ikincisi ise Mayıs 1963'teki The Amazing Spider-Man #2, Vulture'ın ilk görünüşüdir. Yani tüm bunları kanıt sayabilmemiz için önceden yapılan aynı kurgular var.

Örümcek Adam: Evden Uzakta'da Sandman, Molten Man ve Hydro-Man'in genellikle tasvir edildiklerinden oldukça farklı olacağını söylemeye gerek yok. Çizgi romanlarda bunlar özel yeteneklerini kazayla kazanan karakterlerdi, oysa burada doğanın güçlerinin mistik ya da yabancı kişilikleri gibi görünüyorlar. Bunlardan bahsedersek, Far From Home fragmanında tek eksik kalan, hava Elementi canavarı, bu yüzden o canavar için hangi kötü adamın seçildiği şuan için merak konusu!

Sandman, Molten Man ve Hydro-Man'ın Elemental versiyonlarının aslında insan olması ve dönüşümlerinin Mysterio veya bir başkası tarafından yapılarak, daha büyük bir planın bir parçası olması da muhtemel. Geçmişleri ne olursa olsun, bu Elemental'lerin Spider-Man'e büyük zorluk çıkartacakları kesin.

Yöntemen koltuğunda Jon Watts'ın otruduğu ve Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Marisa Tomei, Zendaya, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders gibi ünlü isimlerin yer aldığı herkesin merakla beklediği Spider-Man: Evden Uzakta'dan diğer detay bilgileri incelemeye devam edelim…

Villain Karakteri

Jake Gyllenhaal'ın filmdeki rolüne dair ayrıntıların çoğu ve karakterin kimliği korunan bir gizemdi. Görünüşe göre bu gizlilik, Instagram'daki ilk paylaşımını, filmle ilgili Spider-Man çizgi romanı kullanarak yaptığı paylaşımla, yani Gyllenhaal'in kendisi ile kırılıdı.

View this post on Instagram

I just realized I'm not playing Spider-Man.

A post shared by Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) on

Gyllenhaal, kapaktaki Mysterio karakterini içeren Amazing Spider-Man'ın bir kopyasını okurken, şokunu ve şaşkınlığını göstermek için paylaşılmış.

Eylül sonlarına doğru, resmi olmayan fotoğraflar ile online olarak ortaya çıkan ve kötü niyetli Mysterio olarak gördüğümüz Gyllenhaal'i şaşırtıcı derecede ayrıntılı bir kostümle görüyoruz.

Spider-Man: Far from Home: Mysterio in Liberec, Czech Republic pic.twitter.com/qfgJDQJQLs

— Martin Knap (@CZMARTY7) 30 Eylül 2018

Birkaç ay önce, Hollywood Reporter, ilk defa Gyllenhaal'ın Marvel Comics ile sık sık Spider-Man düşmanı karakter olan Mysterio'yu canlandırmak için görüşmelerde bulunduğunu açıklamıştı.

Stan Lee ve Steve Ditko tarafından yaratılan ve ilk olarak 1964 tarihli The Spider Man dergisinde yayımlanan Mysterio; ayrıntılı suçları çıkarmak için yeteneklerini kullanan, Quentin Beck'in değişim egosu. Mysterio, Örümcek Adam'ın en rahatsız edici düşmanlarından biri olarak kabul edilir, çünkü fiziksel saldırılardan çok fazla psikolojik ve kimyasal silahlara dayanarak Örümcek Adam'ın kendi etrafındaki dünyaya ilişkin algılarını sorgulamasını sağlar.

Gyllenhaal'ın bu rolü, son zamanlardaki güçlü rollerinin inişine yaklaştıktan sonra bir süper kahraman filmindeki ana karakterlerden biri olarak ilk resmi rolü olacak.

Örümcek Adam Son Filminde Kahraman Kıyafetinde Değişiklik

Spider-Man ekrana döndüğünde yeni bir takım elbise kazanıyor ve Ekim ayında yayınlanan bir dizi fotoğraf ve videolarla yeni kostüme ilk bakışı yapıyoruz. Fotoğraflar ve videolar, film setine göz atabilen ve Spider-Man'ın Far From Home'da yeni kırmızı-siyah süper kahraman kıyafetini gösteren fotoğraf, hayran sitesi tarafından Instagram'da yayınlandı. Aşağıda yeni süper kahraman kıyafetini görebilirsiniz. Siz Spider-Man'in yeni kıyafetini nasıl buldunuz?

View this post on Instagram

#SpiderManFarFromHome set photos confirm that the wall-crawler is getting a brand new suit in the sequel! What do you think of the red and black? Check out a set video at CBM – ?? in bio | https://tinyurl.com/ycn3k9pv #SpiderMan #TomHolland #Zendaya #MCU #MarvelStudios #FarFromHome #MovieNews

A post shared by Comic Book Movie (@comic.book.movie) on

Örümcek Adam Son Filmi Oyuncuları

Geri dönen oyuncular arasında ilk ve en önemlisi, 2016'daki Captain Amerika: Infinity War'da Örümcek Adam karakteri olarak ilk kez sahneye çıkan Peter Parker rolündeki Tom Holland.

Örümcek Adam Son Filmi: Evden Uzakta İncelemesi

Spider-Man: Homecoming'de gördüğümüz, Peter'ın teyzesi May Parker rolüyle, Marisa Tomei oyuncu kadrosuna katılacak. Zendaya, Michelle "M.J." Jones; Peter'in en iyi arkadaşı Ned olarak Jacob Batalon; Peter'ın lise rakibi Eugene "Flash" Thompson olarak Tony Revolori diğer isimler arasında.

Büyük Marvel ekibinden, Samuel L. Jackson ve Cobie Smulders'in, SHIELD direktörü Nick Fury ve Ajan Maria Hill rollerini üstlenecekleri bildirildi. İkili, Spider-Man: Homecoming'de görünmemişti, ancak en son Avengers: Infinity War'daki sahnelerden birinde görülmüştü.

örümcek adam son filmi oyuncuları

Filmin kötü adamına gelince, Jake Gyllenhaal, illüzyon ve manipülatör bir kötü karakter olan ve Spider-Man'in Marvel Comics tarihinde tekrarlayan düşmanlarından biri olan Mysterio karakteri için Mayıs 2018'de oyuncu kadrosuna katıldı.

Örümcek Adam Son Filminin Hikayesi

Evet, geldik en önemli kısma, filmin hikayesi ve akışı! Tabi ki merak uyandırmak için bu konuyla ilgili çok fazla açık verilmiyor. Fakat biz topladığımız bilgileri size aktarıyoruz.

Örümcek Adam'ın konusu hakkında kesin olarak bildiğimiz bir şey, filmin adından da anlaşılacağı gibi Örümcek Adam'ın Amerika Birleşik Devletleri dışında bir maceraya atılıyor olması! Alışık olduğumuz New York sahneleri filmde olmayacak gibi duruyor.

Örümcek Adam Son Filmi: Evden Uzakta İncelemesi

Nisan 2018'de, Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, "Gizmodo'nun io9¨a yaptığı açıklamada, Far From Home'un Londra'da ve İngiltere çevresindeki bölgelerde çekim yapabileceğini söyledi. Karakterin seyahat nedeninin Avengers: Infinity War'ın ve hala isimsiz olan devam filmi Avengers 4'ün olaylarıyla ilgili olacağı ipucunu verdi.

Peter'ın biraz uluslararası dünyaya girmesine rağmen, Feige, "IGN Africa" ile yaptığı röportajda, süper kahramanın "normal hayata" dönmeye çalışırken göreceğimizi söylediğini vurguladı. Peter'ın "bizden biri" ve bazı güçlere sahip olması dışında "normal bir insan" olduğunu vurguladı. Bunu yakalamak için, devam filminde okula geri dönecek ve "normal çevresine" yerleşecek.

Evet, Örümcek Adam son filminden gelen ipuçları, görüntüler ve karakterlerin ipuçları veren fotoğrafları bu şekilde. Spider-Man severler için sabırsızlıkla beklenen filmle ilgili küçük de olsa bilgilendirme yaptık. Aşağıdan filmin fragmanını da izleyebilirsiniz. Filmi merakla bekliyoruz. ??

Kaynak:  https://www.cinemablend.com/news/2465217/awesome-spider-man-far-from-home-trailer-easter-eggs-confirm-sandman-molten-man-and-more

https://www.digitaltrends.com/movies/spider-man-far-from-home-news-cast/

Kaynak: Emoji.com.tr

Son Dakika Komik - İlginç Örümcek Adam Son Filmi: Evden Uzakta İncelemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement