Oryantal Didem'e Büyük Şok - Son Dakika
Magazin

Oryantal Didem'e Büyük Şok

Oryantal Didem\'e Büyük Şok

Oryantal Didem'in başına talihsiz bir olay geldi.

03.03.2013 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oryantal Didem'in başına talihsiz bir olay geldi. Adana'da bir gecede sahneye çıkan Didem, dansını sergilerken apar topar sahneden indirildiğini iddia etti. Küçük düşürüldüğünü ifade eden ünlü oryantal, Twitter sayfasından böyle isyan etti:

'HAYATIMDA İLK DEFA BU KADAR KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜM'

"Adana'yı ve Adanalılar'ı çok severim. Az önce sahnedeyken hayatımda ilk defa bu kadar küçük düşürüldüm. Sahnem yarıda kesildi... Sayın Adana Valisi organizasyona geleceği için apar topar beni sahneden indirdiler. Sanatçıya yapılacak en büyük saygısızlık.

'KENDİ ÜLKEMDE SAYGISIZLIK GÖRÜYORUM'

Beni bu duruma düşüren herkesi kınıyor, Allaha havale ediyorum. Ben oryantalin dünya markasıyım. Asya, Avrupa, Amerika benimle gurur duyarken kendi ülkemde saygısızlık görüyorum. Sanatçıya değer bu mudur? Ben mesleğimi namusumla şerefimle sahneliyorum. Hiçbir şekilde namussuzluk, kendime yakışmayacak bir hareket yapmadım yapmam!

Ben bu ülkenin evladı, ben bu ülkenin vatandaşı olarak sanatımı bu şart ve koşullarda nasıl yapabilirim? İnanın onurum gururum incindi; çok üzüldüm. Salondaki beni izleyen herkesten özür diliyorum. Sevgiler Adana halkı."

VALİ'DEN ORYANTAL DİDEM'E CEVAP

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, oryantal Didem'in sosyal paylaşım sitesindeki sözlerinin kamuoyunda yanlış bir izlenim doğurabileceğini, gelişmeden haberi olmadığını belirterek şöyle dedi:

"Böyle bir gösteriden rahatsızlık duymamız söz konusu olamaz. Katılacağımız program hakkında bilgimiz var. Programda neler olduğunu biliyoruz. Sayın bakanları yolcu ederek biraz geç katıldım. Girişte kulüp yöneticileri ile bir çay içip sohbet ettik. Bu, olsa olsa meşhur olmak istemesi ile ilgili olabilir. Yoksa bizim böyle bir isteğimiz olmadı, olmaz. Dansözden rahatsızlık duymayız."

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin de oryantal Didem'in açıklaması ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Vali bey geldiğinde program başlamıştı. Kendileri, salonun ahenginin bozulmaması için ara verildiğnde girmemizi isteyince bir süre bekledik. Oryantal ile anlaşmamız zaten 10-15 dakikaydı. Program akışına bağlı olarak indirilmiş olabilir."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Oryantal Didem'e Büyük Şok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement