Oscar and the Wolf'un Yeni Albümü Tüm Müzik Marketlerde! - Son Dakika
Güncel

Oscar and the Wolf'un Yeni Albümü Tüm Müzik Marketlerde!

Oscar and the Wolf'un yeni albümü "Infinity", Play It Again Sam etiketiyle ve Türkiye'de GRGDN Müzik iş birliği ile şimdi tüm müzik marketlerde...

20.02.2018 11:14  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemin en büyük çıkış yapan ismi Oscar and the Wolf'un yeni albümü "Infinity", Play It Again Sam etiketiyle ve Türkiye'de GRGDN Müzik iş birliği ile şimdi tüm müzik marketlerde

2016'nın en büyük hitlerinden biri olan "You're Mine"ın yaratıcısı Oscar and the Wolf, yeni albümü öncesi yayınlandığı, şu anda radyolarda sıklıkla duyduğumuz şarkı "Breathing"ı ve "Runaway" adlı single çalışmalarının ardından 12 şarkıdan oluşan yeni albümü "Infinity" ile müzikseverler ile buluştu.

Yeni albüm "Infinity", içeriğiyle Columbie'nin ruhunu keşfe çıkıyor. Oscar and The Wolf, ki kendisi Max Columbie olarak da bilinir, albümün çoğunu Brüksel'deki evinde bir yıllık bir öz-keşif sürecinin ardından yarattı.

OSCAR AND THE WOLF TÜRKİYE'YE GELİYOR

Oscar and the Wolf, yeni albümü "Infinity"nin turnesi kapsamında 2 Mart'ta İstanbul Volkswagen Arena'da, 3 Mart'ta Ankara Congresium'da müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oscar and the Wolf'un Yeni Albümü Tüm Müzik Marketlerde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement