Oscar'lı İngiliz Oyuncu Colin Firth, 21 Yıllık Eşi Tarafından Aldatıldı - Son Dakika
Magazin

Oscar'lı İngiliz Oyuncu Colin Firth, 21 Yıllık Eşi Tarafından Aldatıldı

Colin Firth'in 21 yıllık İtalyan eşi Livia Giuggioli'nin 2015 yılında evliliklerinin krize girdiği dönemde arkadaşı gazeteci Marco Brancaccia ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

10.03.2018 12:52  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü İngiliz sinema oyuncusu Colin Firth'i 21 yıllık İtalyan eşi Livia Giuggioli'nin bir gazeteciyle aldattığı ortaya çıktı.

İLİŞKİ YAŞADI, PİŞMAN OLDU

The Times gazetesinin haberinde 2015 yılında çiftin evliliğinin krize girdiği bir dönemde Livia Giuggioli arkadaşı gazeteci Marco Brancaccia ile ilişkiye yaşadığı ancak daha sonra pişman olarak Colin Firth'e döndüğü belirtildi.

Oscar'lı İngiliz Oyuncu Colin Firth, 21 Yıllık Eşi Tarafından Aldatıldı

MAHKEMEYE VERDİLER

Firth çiftinin sözcüsü gazeteye Livia Giuggioli'nin ayrılmasından sonra gazeteci Marco Brancaccia tarafından sürekli takiple taciz edildiğini ve bunun için kendisini mahkemeye verdiğini de yazdı.

İLİŞKİYİ ANLATAN MESAJ ATMIŞ

Marco Brancaccia'nın sözlerine de yer veren The Times, İtalyan gazetecinin Livia Giuccioli'yi taciz etmediğini sadece büyük bir hata yaparak Colin Firth'e ilişkiyi anlatan bir mesaj attığını ve çok öfkelenen kadının polise şikayette bulunduğunu yansıttı.Brancaccia, ayrıca Livia Giuggioli'nin kendisine bir çok aşk mesajı göndermenin dışında birde hatıra defterini verdiğini söyledi.

Oscar'lı İngiliz Oyuncu Colin Firth, 21 Yıllık Eşi Tarafından Aldatıldı

"The King's Speech" (Zoraki Kral) filmi ile 2011'de "En İyi Erkek Oyuncu" Oscar Ödülünün kazanan Colin Firth ise bu yasak ilişkiyi anlayışla karşıladığı yine sözcüleri tarafından The Times gazetesine anlatıldı.

Oscar\'lı İngiliz Oyuncu Colin Firth, 21 Yıllık Eşi Tarafından Aldatıldı

Son Dakika Magazin Oscar'lı İngiliz Oyuncu Colin Firth, 21 Yıllık Eşi Tarafından Aldatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ayşegül: Colin Firt gibi bir ingiliz beyefendisini aldatmak yalnış olmuş. İngiliz erkekleri dünyanın en beyefendi erkekleridir. 1 2 Yanıtla ?: Baban İngiliz mi ? 1 0 Muhafiz29 : Aysegul nerden biliyon ingiliz erkekleri hem dunyada turk erkekler gibi kadinina sahip cikacak hic bir ulkeninin erkegi yok yabanci hayrani olmayin 0 0
  • AyNur : Kız utanmadın mi o isi yaparken 1 1 Yanıtla
  • Ebu Halid: Pis kafir bunlar 1 0 Yanıtla
  • Bekar: demekki o daha iyi değil o konularda demekki ondan daha iyi yiyebilen birisi varmış eee ne demişler her yiğidin bir yoğurt yiğişi warmış :D kadında haklı daha sert daha çılgın birileri lazım fotoğrafta olduğu gibi pısırık duruyo Q:EW:Q:WQ 0 0 Yanıtla

Advertisement