MHP'nin Sivas Koyulhisar Belediye Başkan Adayı Osman Epsileli Kimdir? - Son Dakika
Güncel

MHP'nin Sivas Koyulhisar Belediye Başkan Adayı Osman Epsileli Kimdir?

MHP\'nin Sivas Koyulhisar Belediye Başkan Adayı Osman Epsileli Kimdir?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Sivas'ın Koyulhisar Belediye Başkan Adayı'nın Osman Epsileli olduğunu açıkladı. Koyulhisar Başkan Adayı olan Osman Epsileli kimdir?

15.12.2018 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde MHP'nin Sivas'ın Koyulhisar ilçesi Belediye Başkan Adayı açıklandı. Koyulhisar Beldesinin Başkanı Erol Aydın 31 Mart seçimlerinde yeniden aday gösterildi. Peki, Osman Epsileli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

OSMAN EPSİLELİ KİMDİR?

Osman Epsileli 1 Ocak 1964 tarihinde Koyulhisar'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Koyulhisar'da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi İstatistik bölümünü kazandı ancak bu bölümden mezun olmadı. 1988'de askerlik görevini yerine getirdikten sonra ticaretle uğraştı.

MHP'nin Sivas Koyulhisar Belediye Başkan Adayı Osman Epsileli Kimdir?

MİLLETVEKİLİ ADAYIYDI

Milliyetçi Çalışma Partisi'nde İlçe Başkanlığı yaptı. ANAP ve BBP ittifakından Sivas 5. sıra Milletvekili adayı oldu. MHP Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Epsileli, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi olarak görevler aldı. 2014'ten beri Koyulhisar Belediyesi'nin mevcut başkanıdır.

## 11493563 #### 11535065 ##

Son Dakika Güncel MHP'nin Sivas Koyulhisar Belediye Başkan Adayı Osman Epsileli Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement