Osman Nuri Ekim Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Osman Nuri Ekim Seçim Sonuçları

Osman Nuri Ekim Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Trabzon Akçaabat belediye başkan adayı olan Osman Nuri Ekim isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde AK Parti Trabzon Akçaabat belediye başkan adayı olan Osman Nuri Ekim isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Trabzon Akçaabat ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Osman Nuri Ekim isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Trabzon Akçaabat adayı Osman Nuri Ekim kimdir? AK Parti Trabzon Akçaabat adayı Osman Nuri Ekim yüzde kaç oy aldı?

Osman Nuri Ekim Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Trabzon Akçaabat belediye başkan adayı olarak gösterilen Osman Nuri Ekim Akçaabat ilçesinde % 60,08 oranında oy almıştır. Akçaabat ilçesinde % 60,08 oranında oy olan Osman Nuri Ekim adlı AK Parti adayı toplamda 43.757 adet oy sayısına ulaştı.

Osman Nuri Ekim Kimdir?

Osman Nuri Ekim Seçim Sonuçları

Osman Nuri Ekim, 1980 yılında Akçaabat'ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Trabzon'da tamamlayan Ekim, Erzurum Atatürk Universitesi Çevre Mühendisliği Bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Çevre Mühendisliği üzerine Trabzon başta olmak üzere Ankara, Ardahan, Samsun, Konya gibi çeşitli illerde DSİ ve Karayollarına ait projeleri üstlenerek tamamladı. 2014 yırıl seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliği ve İmar Komisyon üyeliği, 2018 yılı Akçaabat Belediye Başkan Yardımcılığı yaptı. Osman Nuri Ekim, evli ve iki çocuk babasıdır.

Trabzon Akçaabat ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Osman Nuri Ekim Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement