Osmancık Muhtarlar Derneği'nden Anlamlı Program - Son Dakika
Sosyal Medya

Osmancık Muhtarlar Derneği'nden Anlamlı Program

Osmancık Muhtarlar Derneği\'nden Anlamlı Program

Osmancık Muhtarlar Derneği bir program düzenleyerek görev sürelerinde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı aday olmayan muhtarlara "teşekkür belgesi" verdi.

21.03.2014 03:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Osmancık Ulusoy Asya Dinlenme Tesislerinde düzenlenen yemekli toplantıya Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Garnizon Komutanı İrfan Kıymaz , Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Osmancık Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, AK Parti Osmancık ilçe Başkanı Oğuzhan Kaya, MHP Osmancık İlçe Başkanı Musa Kara, il genel meclis üyeleri Mehmet Özüdoğru, Şükrü Fındık ve Recep Öztürk, CHP il genel meclis adayı Sadık Eker, daire müdürleri ve çok sayıda köy ve mahalle muhtarı katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan kaymakam Üçüncü; "geçmiş ve bu dönemde görev yapan muhtarlarımıza, köy ve mahallerine yapmış oldukları hizmetlerden ve görev süreleri boyunca gösterdikleri fedakârlıklardan dolayı teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde aday olmayacak olan muhtarlarımızla vedalaşmak için Osmancık Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen programa katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum .

Kurulduğu günden bu yana her türlü etkin faaliyetlerde bulunan muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş belge verilecek muhtarları ve kaymakam Üçüncü'yü arz ederek belgeyi vermesi için davet ederek, Dernek başkanı Delibaş programa iştirak eden herkese ve tüm muhtarlara teşekkür etti.

Osmancık kaymakamı Sezgin Üçüncü:" Muhtarlarımız görev süreleri boyunca köylerimizin ve mahallelerimizin sorunlarının çözümü noktasında gerektiğinde kendi özel hayatlarından bile fedakârlık yapmaktan çekinmemiş ve 5 yıl boyunca imkânlar dâhilinde köylerimize ve mahallelerimize hizmet etmişlerdir.

Kaymakamlık olarak hizmet süreleri boyunca muhtarlık işlemlerinin yürütülmesi konusunda muhtarlarımızın her zaman yanında ve onlara destek olmaya, köy ve mahalleleri ile ilgili sorunlarının çözümü noktasında her konuda yardımcı olmaya çalıştık."dedi.

Üçüncü: Muhtarların önemli bir görevi ifa ettiklerini Kaymakamlık olarak muhtarlarla her zaman diyalog içinde çalıştıklarını belirterek beş yıl boyunca yapmış oldukları gayretli çalışmalarından dolayı mahalle ve köy muhtarlarına tebrik ve teşekkür ettiğini belirtti.

Seçme seçilme hakkının önemine değinerek seçilmiş tüm muhtarların görev bilinci içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi. Köy muhtarlarının tabi olmuş olduğu köy idaresinin en eski idare kuruluşlardan biri olduğunu bunun eski Türklerden ve Osmanlıdan geldiğine değinen Kaymakam Üçüncü buna göre bir yönüyle muhtarların kamu görevlisi olarak hizmet verdiklerini açıklayarak kanunlar görev mahallinde muhtarlara ciddi yetkiler verdiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından bir daha aday olmayan geçmiş dönemde hizmet yapmış mahalle ve köy muhtarlarına teşekkür belgesini veren Kaymakam Sezgin Üçüncü Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş'a teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Sosyal Medya Osmancık Muhtarlar Derneği'nden Anlamlı Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement