Osmancık'ta Hakkı Bulut Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Hakkı Bulut Rüzgarı Esti

Osmancık\'ta Hakkı Bulut Rüzgarı Esti

Ünlü arabesk sanatçısı Hakkı Bulut Osmancık'ta konser verdi.

24.06.2013 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılların sanatçısı yaklaşık 6 bin kişinin izlediği konserde unutulmaz eserlerini hayranları için seslendirdi.

Osmancık Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen Hakkı Bulut konseri yoğun ilgi gördü.

Kızılırmak Sahil Parkta düzenlenen konserde ilk olarak Osmancıklı sanatçılar Uğur Sarı ve Gülendam sahneye çıktı. Yerel sanatçılar Çorum Türkülerini seslendirdi.

Daha sonra Ünlü Sanatçı Hakkı Bulut sahneye çıkarak en güzel eserlerini Osmancıklı hayranları için seslendirdi. Sanatçının genç hayranları sürekli sloganlar atarak sanatçıya tezahüratlar gönderdi.

Konserine eski eserleri ile başlayan Hakkı Bulut son albümlerinden yeni eserlerine de yer verdi. Arabeks Müziğin Usta Sanatçısı müzik severlere "İkimiz Bir Fidanız, Ben Tövbemi Geri Aldım, Ben Buyum'' gibi eski eserleri ile nostalji dolu bir gece yaşattı.

Yaklaşık 6 bin kişilik konseri Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Alpagut Belediye Başkanı Mustafa Çiftçi, TBMM Grup Müdürü Erdem Özer, 19. Dönem Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu, Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, MHP İl Başkanı Ercan Daştan, HYP İl Başkanı Ali Karabacak, CHP Merkez İlçe Başkanı Saim Topgül, Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, MHP İlçe Başkanı Yusuf Başkemer, CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, muhtarlar, işadamları ve çok sayıda vatandaş izledi.

Konserde bir konuşma yapan Osmancık Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı Alâeddin Uğur, muhtarların halkın en temel temsilcilerinin olduğunu belirterek, muhtarların zaman dahi gözetmeksizin her an vatandaşlar için çalıştıklarını kaydetti.

Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz de muhtarların halk için sosyal etkinlikler düzenlemesinin önemli olduğuna dikkat çekerek "Osmancık'ın muhtarları kendilerine yakışanı yapmışlar. Her yıl benzer etkinlikler yapıyorlar. Halk için yapılan bu sosyal etkinlikler birçok yönü ile önem arz ediyor. Bu kadar insanı bir araya getirmek Osmancık'ın muhtarlarına yakışan en güzel etkinliktir." diye konuştu.

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ise düzenlenen konserden dolayı muhtarlara, konsere olan yoğun ilgiden dolayı da izleyicilere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Hakkı Bulut Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement