Osmaneli'de Mahalle Sakinleri İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Osmaneli'de Mahalle Sakinleri İftarda Buluştu

Osmaneli\'de Mahalle Sakinleri İftarda Buluştu

Osmaneli Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programı Camicedit Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

22.05.2018 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programı Camicedit Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Camicedit Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'ndeki iftara yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı.

İftara katılan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik milletvekili adayı Selim Yağcı ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, mahalle sakinlerini tek tek ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Başkan Şahin, iftardan sonra yaptığı konuşmada, ramazan ayının İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin Allah katında kabul olmasını temenni eden Şahin, "İnşallah güzel bir şekilde ramazanımızı tamamlarız. iftara katılan mahalle sakinlerine teşekkür ederim." diye konuştu.

AK Parti Bilecik milletvekili adayı Selim Yağcı ise, ramazan ayında genç, yaşlı, zengin, fakir hiçbir ayrım olmaksızın herkesin aynı sofranın etrafında buluştuğunu söyledi.

Ramazan ayının Müslümanlara birçok şeyi hatırlattığını vurgulayan Yağcı, şöyle konuştu:

"Bedenimiz saatlerce aç ve susuz. Bu açlık ve susuzluk bize ihtiyaç sahibi olan insanların halini daha iyi anlamamızı sağlıyor. Bu duyguyla iftar sofrasına geliyoruz, suyumuzu, ekmeğimizi, yemeğimizi bölüşüyoruz. Bunu yapamayan toplumlar herhalde iflah olmaz diye düşünüyorum."

İftara, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, AK Parti il ve ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve kurum amirleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaneli'de Mahalle Sakinleri İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement