Osmaneli'nin Yeni Jandarma Komutanı Göksu'dan Başkan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'nin Yeni Jandarma Komutanı Göksu'dan Başkan Şahin'e Ziyaret

Osmaneli\'nin Yeni Jandarma Komutanı Göksu\'dan Başkan Şahin\'e Ziyaret

Bilecik’in Osmaneli ilçesine yeni atanan Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Göksu, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret etti.

13.08.2016 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesine yeni atanan Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Göksu, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Münür Şahin, "İlçemiz gerçekten kendini gün geçtikçe yenileyen, tarımı, turizmi, sanayisi, doğal güzellikleri ve daha sayamayacağımız bütün varlıklarıyla gelişen bir ilçe konumunda. Bizler de bu elimizdeki tarihi ve doğal zenginliklerin kıymetini bilerek, yerel yöneticiler olarak üzerimize düşen görevi yapmaya gayret gösteriyoruz. Şu an ilçemizde her kesime aynı hizmeti aktararak sivil toplum örgütlerimiz, kamu, kurum ve kuruluşlarımızın ile hepsiyle ortaklaşa bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Sizlerin de jandarma güçleri olarak aramıza katılması, istişare ortamında çalışmamız, hem memleketimiz hem de halkımıza hizmet açısından önemli bir katkı sağlayacaktır. Bunun bilincinde olarak elimizden gelen bütün gayret ve çabayı sonuna kadar göstermeye çalışıyoruz. Zor olan bir şey yoktur fakat zoru başarmak da benim görevimdir. Bunun için el birliği ve güç birliği ilkesiyle hareket ederek, hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı'nın 15 Temmuz 2016 tarihinde darbecilere karşı Osmaneli'nin yanında yer alması, ülkesine bağlılığını ifade etmesi nedeniyle de kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diler, nezaket ziyaretinizden dolayı ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Göksu ise, "Osmaneli tarihi, kültürü ve sosyal yaşantısıyla gelişmiş bir ilçe. Burada halkımızla iç içe onların yanlarında ve onlara yardımcı olmaya çalışacağız. Kapımız herkese her zaman açıktır ve vatandaşlarımızın istek, şikayet ve sorunlarını el birliğiyle çözeceğimize inanıyorum. Jandarma güçleri olarak üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya hazırız. Halkımızın huzur ve refahı bizim için önemlidir" diye konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'nin Yeni Jandarma Komutanı Göksu'dan Başkan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement