Osmangazi Belediye Başkanı Dündar Oy Kullandı - Son Dakika
Politika

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar Oy Kullandı

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar oy kullandı Mustafa Dündar'a oy kullandığı okulda yoğun ilgiBURSA - Bursa Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar oyunu kullandı.

31.03.2019 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar oy kullandı

Mustafa Dündar'a oy kullandığı okulda yoğun ilgi

BURSA - Bursa Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar oyunu kullandı. Oy kullanacağı okula aile ile birlikte gelen Dündar çıkışta, "Biz üzerimize düşeni yaptık. İnşallah vatana millete hayırlı olacaktır" dedi.

Osmangazi ilçesi mevcut belediye başkanı ve Ak Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar eşi ve kızları ile birlikte oyunu kullandı. Oy kullanma işlemini Mihraplı Abdulkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştiren Dündar'a çıkıştı vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Kimseyi kırmayarak herkesle fotoğraf çektiren Dündar, seçimle ilgili de kısa bir açıklama yaptı. Dündar açıklamasında "3 aylık bir seçim hazırlık sürecinin ardından bugün oylarımızı kullandık. bizim gibi herkesin oylarını kullandığını umut ediyoruz. Akşam hep beraber ne olacağına bakacağız. Sonuçlar vatanımıza milletimize hayırlı olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar Oy Kullandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Osmangazi Belediye Başkanı Dündar Oy Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement