Osmangazi Belediyesinin Standı İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Güncel

Osmangazi Belediyesinin Standı İlgi Odağı Oldu

Bakan Müezzinoğlu ve Kadir Topbaş, Osmangazi Belediyesinin 2. Uluslararası Rumeli-Balkan-Trakya Kültür ve Tanıtım Günlerinde kurmuş olduğu standı ziyaret etti.

11.08.2014 22:30  Güncelleme: 23:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Osmangazi Belediyesi'nin 2. Uluslararası Rumeli-Balkan-Trakya Kültür ve Tanıtım Günleri'nde kurmuş olduğu standını ziyaret ederek, kestane şekeri yedi.

Osmangazi Belediyesi'nin 2. Uluslararası Rumeli-Balkan-Trakya Kültür ve Tanıtım Günleri'nde yer alan standı etkinliğin en çok ilgi gören stantlarından biri oldu. Feshane'de düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri Osmangazi Belediyesi'nin standının en önemli ziyaretçileri ise, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş oldu. Etkinliğin açılışını gerçekleştiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, açılış töreni sonrası fuar alanında yaptıkları gezide Osmangazi Belediyesi'nin standını gelerek, Bursa'nın meşhur kestane şekerinden yedi.

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Selimoğlu tarafından karşılanan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan, tarihi ve edebi birçok eserin yer aldığı stanttaki eserleri inceleyerek, "Bursa Osmangazi Belediyemiz Balkanlar'a en çok hizmet götüren belediyelerimizin başında geliyor. Bizlerde Osmangazi Belediyesinin ecdat yadigarı topraklarda yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Balkanlar'a verdiği destek ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı da çok tebrik ediyorum. Geçmişine sahip çıkan, geleceğine yön veren eserleri de bir bir hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, yaptığı çalışmalarla bir çok yerel yönetime de örnek olmuş bir belediye. Başkan Dündar ve ekibini başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi Belediyesinin Standı İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement