Osmangazi Liderlerini Yetiştiriyor - Son Dakika
Yerel

Osmangazi Liderlerini Yetiştiriyor

Osmangazi Liderlerini Yetiştiriyor

Osmangazi Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ekim Akademi Eğitim ve Danışmanlığıyla ortaklaşa düzenlediği ‘Münazara Eğitimi ve Turnuvaları’ başladı.

02.03.2017 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyesi'nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ekim Akademi Eğitim ve Danışmanlığıyla ortaklaşa düzenlediği 'Münazara Eğitimi ve Turnuvaları' başladı.

Turnuva Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği 10 pilot okulun konferans salonunda gerçekleşiyor. Ayrıca, her okul için azami 20 öğrenciye eğitim veriliyor. 8 hafta sürecek eğitimlerde öz değerlere bağlı, ecdat bilgisi ile modern hayatı harmanlama becerisine sahip ve sağduyulu bir nesil planlanıyor. Eğitim sonunda öğrencilerin kişisel gelişim konularına hakim, müzakere ve uzlaşı kültürüne sahip olmaları hedefleniyor.

Münazara eğitimi ve turnuvaları boyunca verilen derslerin genel çerçevesi ikna, hitabet ve liderlik şeklinde olacak. Diğer derslerin ise genel kültür birikimi, temel münazara kuralları, pratik etme, belagat (retorik),kontrol etme becerileri ve sistem kurma şeklinde olacağı belirtildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazi Liderlerini Yetiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement