Osmaniye 1. Amatör Ligde Fikstür Çekimi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye 1. Amatör Ligde Fikstür Çekimi Yapıldı

Osmaniye 1. Amatör Ligde Fikstür Çekimi Yapıldı

Osmaniye'de 2017-2018 Futbol Sezonu Birinci Amatör Liginin fikstür çekimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

22.09.2017 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde yapılan fikstür çekimde, lige katılan 12 takımın, yeni sezonda rakipleri belirlendi.

Törende konuşan Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Levent Öztürk, yeni sezonda takımlara başarı diledi.

Amatörün sporun temeli olduğunu, alt yapılarda iyi yetişen sporcuların Türk sporuna hizmet ettiğini dile getiren ASKF Başkanı Öztürk, "Yeni sezonda mücadele edecek olan bütün takımlarımıza başarı diliyorum. Amatör Kulüplerimiz zor şartlarda atakta durma mücadelesi veriyor. Kulüplerimizin yaşadığı sıkıntıları, sorunları hepimiz yakından biliyoruz. Bunların çözümü için yetkililerimizden her zaman destek istiyoruz. Futbolun emelinde amatör ruhla mücadele vardır. İşte bu ruhu her daim hisseden sporcumuz başarı elde eder. Bu sezon Osmaniyespor'un profesyonel lige yükselmesine doğru orantılı olarak yaşanan hareketliliğin amatör lig mücadelelerini de olumlu etkilemesini arzuluyoruz" şeklinde konuştu.

Futbol İl Temsilcisi Harun Uygun, spor kulüplerinin sorunlarını ve beklentilerini anlattı.

Takımların tesislerden, sağlık ve güvenlik ekiplerinden beklentileri olduğunu anlatan Uygun, "Sporcularımızın en iyi şartlarda sahaya çıkmaları ve güvenli bir şekilde maçlarını yapmalarını bekliyoruz. Her ilde olduğu gibi bizde de tabi yaşanan bazı eksiklikler oluyor. Önemli olan bilinçli bir şekilde sorunlarımızı çözmemizdir. Sporcu yetiştirmek kolay değil, onlara en iyi hizmeti sunmak yetkililerimizin, çalıştırmak, iyi bir sporcu olarak yetiştirmek de spor adamlarımızın işidir. Yeni sezonda bütün takımlarımıza başarı diliyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de spor tesislerinin geleceğin teminatı gençlerin hizmetinde olduğunu dile getirdi.

Tesisleşme adına kentte önemli adımlar atıldığını ve atılmaya devam edildiğini ifade eden Demir, "Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Onlar için ne yapsak azdır. Yeni sezonda tesislerimiz onların hizmetindedir. Bütün takımlarımıza başarı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra tertip komitesi seçimi ve fikstür çekimi yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye 1. Amatör Ligde Fikstür Çekimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement