Osmaniye Belediyesi Miraç Kandili'nde Camilerde Helva İkram Etti - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Belediyesi Miraç Kandili'nde Camilerde Helva İkram Etti

Osmaniye Belediyesi Miraç Kandili\'nde Camilerde Helva İkram Etti

Osmaniye Belediyesi, merkezde bulunan çeşitli camilerde vatandaşlara irmik helvası ikram etti.

14.04.2018 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de tüm camilerde vatandaşlar Miraç kandilini dualarla idrak etti. Müslüman aleminin en önemli gecelerinden biri olan Miraç kandilinde vatandaşlar camilere akın etti.

Alibeyli Camiinde kılınan namaz sonrası Belediye Başkanı Kadir Kara, vatandaşların kandili kutlayarak irmik helvası ikram etti. Başkan Kara ile sohbet eden vatandaşlar ikramlardan dolayı tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

BELEDİYE BAŞKANI KADİR KARA, 'KANDİLİMİZ MÜBAREK BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN'

Tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutlayan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; "Mübarek Miraç gecesinin Osmaniyeli hemşerilerimize, vatanımıza, milletimize, ülkemize, Türk ve İslam dünyasına ve insanlık alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Mevla'dan niyaz ediyoruz.

Özellikle son zamanlarda bölgemizde yaşanan sıkıntılar ve mazlumların çekmiş olduğu acıların sona ermesi adına hep birlikte dua ettik.

Bir an önce bu sıkıntıların sona ermesi ülkemizin ve bölgemizin rahatlaması adına da Allahın izni ve inayetiyle inşallah bu gecenin vesile olacağına bütün kalbimle inanıyorum.

Osmaniyeli hemşerilerimin Miraç Kandilini şahsım Alibeyli Camiinden hemşerilerimizle ve değerli parti başkanlarımızla birlikte kutluyor, selam saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Alibeyli Camiinde düzenlenen helva ikramına Başkan Kadir Kara ile birlikte, MHP İl Başkanı Ahmet Melih Loş ve yönetimi, MHP Merkez İlçe Başkanı Ümmet Kaya ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Hasan Şahin Ceylan ve yönetimi katıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye Belediyesi Miraç Kandili'nde Camilerde Helva İkram Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement