Osmaniye'de Ramazan Bayramı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de Ramazan Bayramı

Osmaniye merkez ve Bahçe ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla halkla bayramlaşma töreni düzenlendi.

15.06.2018 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye merkez ve Bahçe ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla halkla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın ilk gününü vatandaşlarla birlikte kutlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Toplumsal yapıyı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmek ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmek gerektiğini ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:

"Müslümanların hasretle beklediği, yenilendiği, iç dünyasını tazelediği rahmet, bereket ve mağfiret ayı ramazanı nihayetlendirerek bir bayrama daha kavuşmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. İyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, aynı zamanda millet olma şuuruna ermenin, bizleri bir arada tutan değerleri geliştirmenin vesilesidir. Ramazan Bayramının başta bütün insanlığa, İslam alemine, ülkemize ve Osmaniye'mize hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu bayramın vefa ve sadakatin en güzel örneklerinin sergilendiği bir bayram olmasını diliyorum."

Vali Coşkun ve protokol, buradaki törenin ardından huzurevi, polisevi ve İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldı.

Bahçe ilçesinde de Millet Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı İbrahim Baz, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Halkla bayramlaşan Kaymakam Gültekin ve protokol üyeleri, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına geçerek askerlerle bayramlaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement