Polisin ihtarına ateşle karşılık verdiler! Ölü ve yaralılar var - Son Dakika
Güncel

Polisin ihtarına ateşle karşılık verdiler! Ölü ve yaralılar var

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde polislerin durdurmak istediği araçta bulunan 4 şüpheli ateşle karşılık verdi. Çıkan çatışmada 3 şüpheli vurulurken 1'i kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polislerin yara almadığı olayda şüphelilerin aracında 1 ruhsatsız pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

17.12.2022 00:13  Güncelleme: 01:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Kadirli'ye uyuşturucu sevk edileceği bilgisini alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri Şehit Mustafa Yağız Mahallesi'nde uygulama noktası oluşturdu. Ekipler, içinde 4 şüphelinin bulunduğu 31 KNG 11 plakalı hafif ticari aracı durdurmak istedi. Polisin ihtarına uymayarak kaçan araç takibe alındı.

POLİSLE ÇATIŞTILAR

Ekiplerden kaçarken bir polis aracına çarpan şüpheliler, bu sırada da pompalı tüfekle polislere ateş açtı. Polis ekipleri de şüphelilerin bulunduğu aracı durdurmak için araca ateş etti.

Polisin dur ihtarına ateş ederek karşılık verdiler! Çıkan çatışmada 4 şüpheliden 1'i hayatını kaybetti

3'Ü YARALANDI

Yaklaşık 2 kilometre süren kovalamaca, şüphelilerin başka bir polis aracına çarparak durmasıyla sona erdi. Bu sırada da polislere ateş açmayı sürdüren 4 şüpheliden 3'ü, ekiplerin de açılan ateşe karşılık vermesiyle yaralandı.

Polisin dur ihtarına ateş ederek karşılık verdiler! Çıkan çatışmada 4 şüpheliden 1'i hayatını kaybetti

1 ŞÜPHELİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla 3 yaralı kentteki hastanelere kaldırıldı, biri de gözaltına alındı. Yaralı şüphelilerden biri, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polislerin yara almadığı olayda, şüphelilerin aracında 1 ruhsatsız pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Polisin ihtarına ateşle karşılık verdiler! Ölü ve yaralılar var
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polisin ihtarına ateşle karşılık verdiler! Ölü ve yaralılar var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Anazarbus : Kadirli çocuğuyuz. Polise silah tutan kurşunu yer. Babam da olsa üzülmem 63 6 Yanıtla
  • Erkan Çaçen: Bu ulkede eğer bu evlatları silah sıkan varsa vurun kardeşim acımayın öldürün en azından anne babada böyle gereksiz evlatlardan kurtulur gerek yok tiplerin ne anneye ne babaya zerre faydası olmaz. 43 10 Yanıtla
  • sait acar: Direnmiyeceksin.Dur deniliyorsa duracaksın.polis görevini yapıyor. 30 3 Yanıtla
  • Kemal şahinbeyoğlu: Polis dur dediğinde duracaksın polis devlettir polis bu ülkenin azı dışıdır kimse polise meydan okuyamaz duracaksin kardeşim.. 18 1 Yanıtla
  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement