Osmaniye'deki Kazada Yaralananların Sayısı 22'ye Çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

Osmaniye'deki Kazada Yaralananların Sayısı 22'ye Çıktı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Osmaniye’de katıldığı temel atma ve açılış programından dönen Kadirli Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı orman işçilerini taşıyan minibüs, lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıktı.

11.05.2018 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Osmaniye'de katıldığı temel atma ve açılış programından dönen Kadirli Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı orman işçilerini taşıyan minibüs, lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıktı. Minibüsün tarlaya uçması sonucu yaralananların sayısı 22'ye yükseldi.

Nihat Çat yönetimindeki 80 S 7080 plakalı minibüs, Osmaniye-Kadirli karayolu Hemite köyü yakınlarında lastiğinin patlaması sonucu tarlaya uçtu. Kazada minibüste bulunan Kadirli Orman İşletme Şefleri Mustafa Ergül ve Ayşe Yaşkeçeli, Fazilet Bozlar, Gazi Cömert ve Musa Başsarı isimli köy muhtarları, Orman Mühendisi Tolgahan Hatunoğlu ve Kadirli Orman İşletme Müdürlüğünden sertifika alan Abdurrahman Ahrazoğlu, Ahmet Yalınkılıç, Veli Başsarı, Nihat Çap, Teyfik Tapsız, Ayhan Özerli, Serdal Başsarı, Habim Yaldız, Mustafa Çoban, Direyat Kurt, Ayşe Yağız, Osman Tapsız, Mesut Tapsız, Atabey Demircioğlu, Gökhan Sarı ile sürücü Nihat Çat yaralandı.

Kadirli ilçesindeki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Osmaniye'deki Kazada Yaralananların Sayısı 22'ye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Engelliyim: Torpil ile işe girenin hali böyle oluyor sırada belkide müftülük de var allah bilir işe alindi niz diyorlar sonrada özür dileriz diyorlar Ben 60 üstü engelliyim siz bize forum doldurtuyorsunuz sonrada beyefendi 1500 kişi var içinde göremedik diyeceksin torpil listelerinden adam alacaksın bu adaletmi ALLAH GöRMEYECEKMi sandiniz 1 1 Yanıtla
  • e: engelli kardeşim sen bir malsın orda insanlar canının derdine düşmüş sen iş derdine 0 0 Yanıtla
  • İbo: Aynen sana katılıyorum kardeş 0 0 Yanıtla

Advertisement