Osmaniye İşgem Törenle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye İşgem Törenle Açıldı

Osmaniye Valiliği'nce projelendirilen Osmaniye İş Geliştirme Merkezi'nin (İŞGEM) açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

12.09.2018 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Valiliği'nce projelendirilen Osmaniye İş Geliştirme Merkezi'nin (İŞGEM) açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen törende, KOBİ'lerin başarılarının artması, ülke ve kent ekonomisinin kalkınmasının İŞGEM ile hız kazanacağını belirtti.

İŞGEM projelerinin birçok dünya ülkesinde başarıyla uygulandığını kaydeden Coşkun, merkezin bölgede yaşanan işsizlik ve ekonomik sıkıntıların aşılmasında ve sanayinin gelişmesinde olumlu etkiler sağlayacağına inandığını dile getirdi.

İŞGEM ile maliyeti olmayan, yaşayarak birçok riski almadan tecrübe kazanabilmenin mümkün olduğunu anlatan Coşkun, şöyle konuştu:

"KOBİ'ler ve girişimciler, ülkemiz için olduğu gibi Osmaniye'mizin geleceği açısından da çok önemlidir. KOBİ'lerimizin başarıları arttıkça ülkemizin ve ilimizin ekonomik ve sosyal kalkınması da o derece hızlı olacaktır ve bu hızlanmayı sağlıklı bir şekilde sağlayacak kuruluş İŞGEM'dir. Bundan sonra daha güçlü olacağız. İş yapmak ve istihdam sağlamak isteyen her vatandaşımıza bu merkezimiz açıktır. Girişimcilerimiz için bulunmaz bir nimet olarak gördüğüm bu merkezi, inşallah Osmaniye olarak sonuna kadar kullanacağız."

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya da tesisin açılması kadar sürdürebilmesi ve kentin kaynaklarında etkin kullanılmasının da çok önemli olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Osmaniye İŞGEM protokol üyelerinin kurdele kesimiyle hizmete açıldı.

İŞGEM bünyesinde 125, 250 ve 500 metrekarelik 38 iş alanı, uygun kira koşullarıyla girişimcilere kiralanarak, kiracılara yönelik ücretsiz eğitim ve danışmanlık hizmeti verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaniye İşgem Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement