Osmaniye Kent Konseyi 2.Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Kent Konseyi 2.Genel Kurulu Yapıldı

Osmaniye Kent Konseyi 2.Genel Kurulu Yapıldı

Osmaniye Kent Konseyi 2.Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

12.01.2012 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genel Kurul Divan Başkanlığı'nı Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'nın yaptığı genel kurul toplantısında Kent Konseyi Genel Sekreteri Hayrettin Aslan tarafından faaliyet raporu okundu.

Genel Kurula hitaben bir konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Kent Konseyi'nin kentlilik bilinci ve kent tanınırlığı konusunda büyük çalışmalara imza attığını kaydederek belediye olarak kent konseyine kent kültürü ve tanınırlık projeleri başta olmak üzere her alanda destek vereceklerini belirtti. Başkan Kara: "Osmaniye'nin vizyonunun oluşturulması tek başımıza bir kurum ve kuruluş olarak başarabileceğimiz bir olay değildir. Şehrimizin kendisine özgü tarihi ve kültürel değerlerini ortaya çıkarmak ve tanıtmak zorundayız. Kent konseyinin ortak kararı ile yapmayı planladığı çalışmalara destek vermeye her zaman hazırım. Konseyin güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğine inanıyorum. Bu güne kadar hizmet eden Bahadır Sezgin ve yürütme Kurulu üyelerine teşekkür ediyor, yeni seçilecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum."dedi

Türkiye Ziraat Odaları Yönetim Kurulu'ndaki görevi nedeniyle kent konseyi başkanlığına yeniden aday olmayacağını belirten Osmaniye Ziraat Odası Başkanı Bahadır Sezgin, çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Kadir Kara başta olmak üzere yürütmek kurulu ve genel kurul üyelerine teşekkür etti.

Konuşmalarında ardında Kent Konseyi Başkanlığı ve yürütme kurulu üyelikleri için seçimlere geçildi. Osmaniye Kent Konseyi Başkanlığı'na Hacı Poyraz seçilirken yürütme kurulu üyeliklerine Menderes Çenet Dilem Aksoy, Enver Davarcı, Mehmet Çetinkaya ,Nuri Danış, Enver Hikmet, Mustafa Fettahlıoğlu, Ahmet Pamuk, Durmuş Öksüz, Hülya Önal, Emine Yüksel Çoşkun, Fikri Poyraz, Murat Yalçın Abdullah Gizlice, Süleyman Abasıkeleş, Ahmet Kırgın, , Selçuk Acar, Sedat Öztürk, Ümit Demir , Ahmet Kama ve Ali Celal Kaymak seçildi.

Seçimlerin ardından bir konuşma yapan Osmaniye Kent Konseyi Başkanı Hacı Poyraz Belediye Başkanı Kadir Kara ve genel kurul üyelerine teşekkür etti. Genel Kurulu dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdi.

Toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı Selçuk Acar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Karalar, kurum il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, oda , borsa, ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye Kent Konseyi 2.Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement