Osmaniye, Öksüz ve Yetim Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye, Öksüz ve Yetim Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Sur'daki operasyonlar esnasında, teröristlerce yapılan saldırı sonucu ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden polis Mücahid Soydemir, son yolculuğuna uğurlandı.

20.02.2016 13:28  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu ağır şekilde yaralanan ve sevk edildiği hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybeden polis memuru Mücahid Soydemir, Osmaniye'de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZEYE VEYSEL EROĞLU DA KATILDI

Şehidin cenaze törenine Osmaniye'ye açılış ve temel atma töreni için gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı. İlk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret eden Bakan Eroğlu, oldukça üzgün olduğunu söyledi. Vali Kerem Al ise şehit cenazesi dolayısıyla açılış ve temel atma törenlerinin iptal edildiğini söyledi.

KARDEŞİ AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Cenaze töreninde şehidin kardeşi İbrahim Soydemir ağabeyinin tabutu başında ayakta durmakta zorlandı. Şehidin kayınbabası Necip Çuhadar da damadının tabutunu okşayarak son yolculuğuna uğurladı. Bu arada fenalaşan bazı şehit yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti. Şehidin eşi Hüsne Soydemir de gözyaşlarına boğuldu.


HERKES ORADAYDI

Törene Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve Ruhi Ersoy, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Şefik Atak, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, OKÜ Rektörü Prof.Dr. Orhan Büyükalaca, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, EMŞAV Osmaniye Şube Başkanı Mahmut Kaplan, şehidin yakınları, askeri ve sivil erkanın yanı sıra çok sayıda Osmaniyeli katıldı.

DRAM İÇİNDE DRAM

Şehit Mücahid Soydemir'in 2,5 yıl önce evlendiği, çocuğunun olmadığı, anne ve babasının ise vefat ettiği öğrenildi. Şehit Mücahid Soydemir, Osmaniye'nin 224. şehidi oldu.

Osmaniye, Öksüz ve Yetim Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaniye, Öksüz ve Yetim Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • REŞİT CİN: MEKANIN CENNET OLSUN KARDEŞİM 52 5 Yanıtla
  • misafir: Allah tahmey eylesin..mekanın cennet olsun.. 30 2 Yanıtla
  • ANTİ AKP: İKTİDAR PARTİSİNİN AZİMLİ ÇALIŞMALARI NETİCESİNDE TÜRKİYE CUMHURİYETİ BUGÜN ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİNDEN BETER BİR HALE DÜŞMÜŞTÜR HER YÖNDEN BETER BİR HALDEDİR EĞİTİM SAĞLIK GÜVENLİK ZAMLAR HAYVANCILIK TARIM SANAYİ ESNAF KÜÇÜK ESNAF ÇALIŞAN İŞÇİ MEMUR EMEKLİ HEDER OLMUŞTUR BUNLAR YETMEZMİŞ GİBİ RANTİYECİ SİYONİSTLER İLE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT EDEREK ORTADOĞUDA YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINI KAN GÖLÜNE ÇEVİRMEYİ BAŞARMIŞLARDIR HARİCİ VE DAHİLİ BEDBAHTLAR... 16 12 Yanıtla
  • Empati: Benim de annem babam hiçkimsem yok kardeşimler de.Onlarsiz yaşamak her an ölüm gibidir.Oyleki ölümü dahi özler insan .Böyle veda etmek de daha da üzer .İşaallah öbür dünyada anne babasina kavuşur.Mekanı cennet olsun. 26 1 Yanıtla
  • Resat: Mekanın cennet olsun 24 2 Yanıtla
  • 55600mrt: Yaktın bizi şehidim. Anne ve Babana kavuştun 24 2 Yanıtla Esra: ; ( 3 1
  • tes: bilalilide istiyoruz cepheye onun vatani da degilmi butun nimetlerinden faydalaniyor ama o bahriyeli oldu gemicikleri ile savasa katiliyor 21 4 Yanıtla
  • avukat: Agaya sormuslar agaliginiz nereye Kadar agada demiski sizin gibi enayiler ildugu müdetçe biz bunlari seçtigimiz müdetçe onlarda bizi koyun gibi sagacaklardir 8 12 Yanıtla
  • ANTİ AKP: BAŞKANLIK SEVDASI UĞRUNA TEK ADAMLIK UĞRUNA DEVLET KURMA UĞRUNA YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA BÜYÜK ORTADOĞU BÜYÜK İSRAİL PROJESİ ADINA RANTİYECİ SİYONİSTLERE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ ADINA YEMİN İÇİP BİAT ETMEK SURETİYLE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKMEK SURETİYLE BOĞDUKTAN SONRA HİLAFET ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VEREREK HALİFELİK SİSTEMİ İLE KENDİ ŞERİAT DÜZENLERİNİ KENDİ ADLARINA KAFALARINA GÖRE YÖNETMEK SURETİYLE CUMHURİYET VE DEMOKRASİ SİSTEMİNİ BERTARAF EDECEKLERDİR... 9 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement