Osmaniye Protokolü Halkla Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Protokolü Halkla Bayramlaştı

Osmaniye Protokolü Halkla Bayramlaştı

Osmaniye protokolü halkla bayramlaştıOsmaniye Valisi Kerem Al, kent protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

05.07.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye protokolü halkla bayramlaştı

Osmaniye Valisi Kerem Al, kent protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Vali AL, çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Daha sonra bir konuşma yapan Al, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Ramazan Bayramı'nı, milletçe, gönül rahatlığı içerisinde kutlamak istiyoruz ama maalesef çevremizdeki terör belası buna gölge düşürüyor. Dileğim o ki bu terör belasından biran önce kurtulup bayramları ağız tadıyla kutlarız. Bayram vesilesiyle bir gönül seferberliği yaşamak istiyoruz. Özellikler düşkünleri, yalnızları, fakirleri tüm Osmaniyeli hemşerilerimin ziyaret etmelerini istiyorum. Tüm hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum."

Bayramlaşma törenine AK Parti Osmaniye Milletvekilleri, Mücahit Durmuşoğlu, Suat Önal, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Mehmet Rauf Kocatürk, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü Ramazan Çortul, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Törenin ardından Vali Al ve protokol üyeleri Özden Huzurevi'ni ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Protokolü Halkla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement