Osmaniye Valisi Al Veda Etti - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Valisi Al Veda Etti

Osmaniye Valisi Al Veda Etti

Osmaniye Valisi Kerem Al, merkez valiliğine atanması dolayısıyla bir veda mesajı yayımladı.

29.06.2017 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Valisi Kerem Al, merkez valiliğine atanması dolayısıyla bir veda mesajı yayımladı.

Al, mesajında, görev yaptığı sürede kenti eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, ticaretten turizme kadar her alanda daha ileriye götürebilmek için çalıştığını belirtti.

Kentin sosyal, kültürel alanlarda, hak ettiği seviyeye ulaşması yolunda rehberlik etmeyi, destek vermeyi, çaba göstermeyi öncelikli görev olarak benimsediğini ifade eden Al mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Genç ve dinamik nüfusuyla, maddi ve manevi zenginlikleriyle yatırımcı kuruluşların dikkatlerini üzerine çekecek büyük potansiyele sahip olan bu güzide şehir umuyorum ki çok yakın bir gelecekte hak ettiği daha güzel yerlere erişerek adından gururla söz ettirmeye devam edecektir.

Osmaniye'de, görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu ailemle birlikte her zaman yaşayacağım. Osmaniye'yi ve Osmaniyelileri unutmayacağım. Osmaniye'ye karşı ilgi ve duyarlılığım devam edecek, Osmaniye'yi yakından izleyerek kapımı ve gönlümü her zaman sizlere açık tutacağım. Herkese teşekkür ediyor, şahsım ve ailem adına en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaniye Valisi Al Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement