Osmaniyeli Futbolculardan 'Zeytin Dalı Harekatı'na Pankartlı Destek - Son Dakika
Genel

Osmaniyeli Futbolculardan 'Zeytin Dalı Harekatı'na Pankartlı Destek

Osmaniyeli futbolculardan 'Zeytin Dalı Harekatı'na pankartlı destekOSMANİYE - Osmaniye'de futbolcular Afrin'e yönelik düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla 'Kalbimiz Mehmetçiğin, dualarınızla yanındayız' yazılı pankartlarla maça çıktı.

28.01.2018 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniyeli futbolculardan 'Zeytin Dalı Harekatı'na pankartlı destek

OSMANİYE - Osmaniye'de futbolcular Afrin'e yönelik düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla 'Kalbimiz Mehmetçiğin, dualarınızla yanındayız' yazılı pankartlarla maça çıktı.

Osmaniye'de Amatör Lig takımlarından Zorkunspor ile Karaçay Gençlikspor futbolcuları ve maçın hakemleri karşılaşma öncesi Afrin'e giden Mehmetçik için 'Kalbimiz Mehmetçiğin, dualarınızla yanındayız' yazılı pankart açtı. Ardından İmam Tuncay Kaya tarafından mehmetçik için dua okunarak maça başlanıldı.

Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Şükrü Tozluklu Mehmetçiğin Afrin bölgesinde destan yazdığını kaydederek, "Bugün Türkiye genelinde amatör maçlarda Mehmetçiğimize destek amacıyla 'kalbimiz Mehmetçiğin, dualarınızla yanındayız' pankartıyla karşılaşmalara çıkıldı. Osmaniyemizdeki amatör maçlarda da bu uygulamayı gerçekleştirdik. Tabi şuan Afrin bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarihi bir destan yazıyor. Biz buradan Mehmetçiğimize selam gönderiyoruz. Onların inşallah mücadelesi milli birliğimizi beraberliğimizi daha da güçlendirecek. Son terörist kalıncaya kadar bu mücadele devam edecek. Görüyoruz ki gençlerimiz Afrin bölgesinde adeta düğüne gider gibi cepheye koşuyorlar ve koskoca milletin duaları da onlarla. inşallah Mehmetçiğimiz oradan zaferle dönecek. Millet olarak dualarımız Mehmetçikle beraber" şeklinde konuştu.

Osmaniyeli Futbolculardan \'Zeytin Dalı Harekatı\'na Pankartlı Destek
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Osmaniyeli Futbolculardan 'Zeytin Dalı Harekatı'na Pankartlı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in anıt mezarını ziyaret etti
    10 Nis MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in anıt mezarını ziyaret etti

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazının ardından MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Türkiye Filistin'deki ateşkes çalışmalarını sürdürüyor
    10 Nis Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Türkiye Filistin'deki ateşkes çalışmalarını sürdürüyor

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin Filistin'de ateşkesin sağlanmasıyla ilgili çalışmaları yoğun şekilde sürdürdüğünü ve başından beri Filistin davasını savunan bir ülke olduğunu belirtti. Tunç, İsrail'in saldırıları nedeniyle buruk bir bayram geçirdiklerini ve uluslararası sistemin çaresiz kaldığını vurguladı. Ayrıca Tunç, Filistin Bağımsız Devleti kurulmadığı müddetçe sorunların devam edeceğini ifade etti.

  • KKTC'de Bayram Namazı Kılındı
    10 Nis KKTC'de Bayram Namazı Kılındı

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yerel saatle 06.30'da bayram namazı kılındı. Vatandaşlar camilere akın ederek namazlarını kıldı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gazze'deki felaketten etkilenenlere sabır dileyerek, barış ve huzurun önemini vurguladı. Ayrıca, Adıyaman'daki depremde hayatını kaybeden öğrencilere rahmet diledi ve trafik kazalarına karşı sürücülere dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

  • Terör örgütü PKK/KCK üyesi Fransa'dan Türkiye'ye getirildi
    10 Nis Terör örgütü PKK/KCK üyesi Fransa'dan Türkiye'ye getirildi

    Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), terör örgütü PKK/KCK üyesi Mehmet Kopal'ın Fransa'dan Türkiye'ye getirildiğini duyurdu. EGM'nin açıklamasına göre, ulusal seviyede aranan Kopal'ın sınır dışı kararı alınarak Türkiye'ye getirilmesi, EGM İnterpol-Europol Daire Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı'nın koordineli çalışmaları sonucunda gerçekleştirildi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da Bayram Namazı Kıldı
    10 Nis CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da Bayram Namazı Kıldı

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bayram namazını memleketi Manisa'da kıldı.

  • Elazığ'da Mart Ayında 218 Trafik Kazası: 2 Ölü, 126 Yaralı
    10 Nis Elazığ'da Mart Ayında 218 Trafik Kazası: 2 Ölü, 126 Yaralı

    Elazığ'da mart ayında meydana gelen 218 trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 126 kişi de yaralandı. Kazaların 84'ü yaralanmalı, 134'ü ise maddi hasarlı oldu. Trafik kazalarında en sık görülen sürücü hataları arasında araç hızını yol şartlarına uydurmamak, geçiş önceliğine uymamak ve alkollü araç kullanmak yer alıyor.

  • Kosova'da Müslümanlar Bayram Namazı İçin Camilere Akın Etti
    10 Nis Kosova'da Müslümanlar Bayram Namazı İçin Camilere Akın Etti

    Kosova'nın Prizren kentinde Müslümanlar, Ramazan Bayramı'nı coşkuyla karşıladı. Osmanlı döneminden kalma tarihi Sinan Paşa Camii'ne akın eden yüzlerce Müslüman bayram namazını kıldı. Bayram namazının ardından dualar edildi ve Müslümanlar birbiriyle bayramlaştı. Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı ve Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka, bayram namazını kıldığı camide yaptığı açıklamada, Gazze'deki durumun üzüntü verici olduğunu belirtti ve tüm dünyada barışçıl bir Kurban Bayramı diledi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
    10 Nis Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

    AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kasapoğlu mesajında, Ramazan ayının hüznünü geride bırakarak bayrama ulaşmanın sevincini paylaştıklarını belirtti ve bu mübarek ay boyunca yapılan ibadet ve duaların kabul olmasını niyaz etti. Ayrıca, Mahalli İdareler Genel Seçimleri süresince milletle bir ve beraber olma bahtiyarlığını yaşadıklarını ve bu beraberliğin Ramazan'ın sevinci ve kardeşlik iklimiyle bereketlendiğini ifade etti. Kasapoğlu, Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, bayramın tüm insanlığın hayrına ve esenliğine vesile olmasını diledi.

  • Muharrem İnce, Yalova'da Bayram Namazını Kıldı
    10 Nis Muharrem İnce, Yalova'da Bayram Namazını Kıldı

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ramazan Bayramı nedeniyle memleketi Yalova'da Elmalık Köyü Camii'nde bayram namazını kıldı. İnce, cami avlusunda köylülerle bayramlaştıktan sonra mezarlık ziyareti yaparak ailesinin bayramını kutladı.

  • Bodrum açıklarında makine arızası sonrası kurtarılan 2 kişilik tekne
    10 Nis Bodrum açıklarında makine arızası sonrası kurtarılan 2 kişilik tekne

    Bodrum Akyarlar açıklarında makine arızası yaşayan ve içinde 2 kişi bulunan 14 metre uzunluğundaki tekne, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı. Tekne, sürüklenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldıktan sonra yapılan yardım çağrısı üzerine KIYEM-6 hızlı tahlisiye botuna yedeklenerek emniyetle demirletildi.

  • Edirne'deki sınır kapılarından çıkışlar 3 kat arttı
    10 Nis Edirne'deki sınır kapılarından çıkışlar 3 kat arttı

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Ramazan Bayramı tatilinde Edirne'deki sınır kapılarından yurt dışına çıkışların 3 kat arttığını belirtti. Sezer, bayram boyunca kentteki tedbirlerin devam ettiğini ve güvenlik birimleri ile sağlık personelinin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Sınır şehri olmaları nedeniyle yurt dışına çıkışlarda yoğunluk yaşandığını söyleyen Sezer, tatilin başlangıcından itibaren sınır kapılarında yolcu ve araç çıkışlarında büyük bir artış olduğunu belirtti. Ayrıca, bayram tedbirleri kapsamında 1780 personel ve 240 araçlık bir ekip görevlendirildiğini ve trafik kazalarında geçen yıla göre yüzde 50 oranında azalma olduğunu da vurguladı.

  • Aksaray'da Bayramda Jandarma Ekipleri Trafik Denetiminde
    10 Nis Aksaray'da Bayramda Jandarma Ekipleri Trafik Denetiminde

    Aksaray'da halkın huzur ve güven içerisinde trafikte seyahat etmeleri, yaşanan kazaların en aza indirilebilmesi amacıyla bayramın ilk gününde de görev alan jandarma ekipleri yollarda denetim yapıyor. İl Jandarma Komutanlığı asayiş ve trafik ekipleri araçları durdurarak sürücü ve araç kontrolleri yaparken, yolcu konumundaki vatandaşları da GBT sorgusundan geçiriyor. Jandarma ekipleri sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıyor.


Advertisement