Osmanlı isimlerine bir yenisi daha eklendi: Osmanlı TV - Son Dakika
Advertorial

Osmanlı isimlerine bir yenisi daha eklendi: Osmanlı TV

Osmanlı isimlerine bir yenisi daha eklendi: Osmanlı TV

Osmanlıspor, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Osmanlı dizileri gibi Osmanlının öne çıkarıldığı bir döneme girdiğimiz şu günlerde bu isimlere bir yenisi daha eklendi ve Servet Şerifoğlu kuruculuğunda Osmanlı TV yayın hayatına başladı.

26.05.2017 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Osmanlı TV çok güçlü bir ekiple yola çıkıyor

Yaklaşık 1 senedir altyapı çalışmaları yapılan Osmanlı TV oldukça güçlü bir yapıyla yayın hayatına başlıyor. Modern stüdyoları, farklı yapımları ve gündem yaratacak konularıyla ön planda olacak olan Osmanlı TV yapacağı yayınlarla da şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Amaç: Osmanlı tarihi, kültürü hakkında halkımızı en doğru şekilde bilgilendirmek

Osmanlı TV, adıyla paralel bir şekilde yayın yapmaya ağırlık gösterecek. Kanalın amacının 624 yıllık Osmanlı İmparatorluğu hakkında en doğru en cesur yayınları yapmak olduğunu belirtti Servet Şerifoğlu. Osmanlı tarihini ve kültürünü en gerçekçi şekilde aktaracak olan kanal, belgesel ve tartışma programlarıyla da gündem yaratacak.

Hedef en çok izlenen TV kanalları arasında olmak

Turksat uydusu üzerinden yayın yapacak olan kanalın ilk hedefi, ulusal bazda yayın yapan ilk 10 kanal arasına girmek. Tüm kanallardan farklı bir yapıda yayın yapacak kanalın Osmanlı hakkında bilinmeyenleri ortaya çıkaracak olması, Türk tarih yapısını merak edenler için bulunmaz bir fırsat olacak.

Az reklam, çok program

Türkiye'deki televizyon seyircisinin en büyük sıkıntılarından biri olan çok reklam olması Osmanlı TV'de daha makul düzeylerde olacak. İzleyicisini sıkmayan, bunaltmayan, sınırlı reklam ve seviyeli yayınlarıyla adından söz ettirecek olan Osmanlı TV şimdiden belli bir kitlenin en sevdiği kanal oldu bile.

Servet Şerifoğlu, bir çok farklı kültürün iç içe kardeşçe yaşadığı, büyük bir İmparatorluk olan Osmanlının, belki de büyük başarılar kazanmasında bu birlik ve beraberliğin en önemli faktörlerden biri olduğu tezini gösteren yayınlarl, birlik ve beraberlik mesajı vereceğini belirtti. Osmanlı TV canlar frekansı yerine geçmiş olan bir kanaldır,aramada canlar tv diye bulabilirsiniz.

Osmanlı TV'ye buradan ulaşabilirsiniz

1 UYDU İSMİ: Türksat 4A

2 KANAL İSMİ: Canlar Tv

3 KANALIN FREKANSI: 11916

4 POLARİZASYON: V - Dikey

5 SEMBOL ORANI: 30000

6 FEC DEĞERİ: 3/4

Son Dakika Advertorial Osmanlı isimlerine bir yenisi daha eklendi: Osmanlı TV - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement