Ospina'da Mutlu Son Çok Yakın - Son Dakika
Spor

Ospina'da Mutlu Son Çok Yakın

Ospina\'da Mutlu Son Çok Yakın

Önümüzdeki sezon öncelikle kaleyi güvence altına almak isteyen Sarı-Lacivertliler, Ospina için çok önemli ilerlemeler sağladı.

06.04.2017 04:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe dış transferde kolları erken sıvadı. Önümüzdeki sezon Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Sarı-Lacivertliler dünyanın en önemli kalecilerinden biri olan ancak son dönemde Arsenal'de fazla forma şansı bulamayan David Ospina için İngiliz kulübüyle temasa geçti. Yöneticilerden Ali Yıldırım'ın bu transferi bizzat yürüttüğü görüşmelerden de olumlu sonuç aldığı öğrenildi. 2014 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansın ardından Arsenal'e transfer olan Ospina'nın Petr Cech'in arkasında kalmaktan rahatsız olduğu ve Fenerbahçe'ye sıcak baktığı öğrenildi.

YENİ BİR GÖRÜŞME YAPILACAK

Arsenal'le sözleşmesi 2019 yılının Haziran ayında bitecek olan Ospina'ya kulübünün bonservisi için kolaylık sağlayacağı öğrenildi. Fenerbahçeli yöneticilerden Ali Yıldırım'ın Ospina için gelecek hafta yeni bir görüşme yaparak son detayları masaya yatıracağı gelen bilgiler arasında.

3 SENEDİR ARSENAL'DE

Davıd Ospina 3 sezondur İngiliz takımı Arsenal'da forma giyiyor. Başarılı kaleci Arsenal'den önce 6 sezon Fransız takımlarından Nice'de forma giydi. Kolombiyalı eldiven oradaki performansıyla kendisini Arsenal'de buldu.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Ospina'da Mutlu Son Çok Yakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement