OSS Yönetimi Aylık Olağan Toplantısı'nı Maysan Mando'da gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

OSS Yönetimi Aylık Olağan Toplantısı'nı Maysan Mando'da gerçekleştirdi

OSS Yönetimi Aylık Olağan Toplantısı\'nı Maysan Mando\'da gerçekleştirdi

OEM'de onlarca dünya markasına hizmet veren Maysan Mando, sektörün çatı kuruluşlarından Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği'nin (OSS), kısa süre önce göreve gelen yeni Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.

15.02.2018 11:34  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aylık olağan toplantısı kapsamında Bursa'ya gelen OSS Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Şahin önderliğindeki heyeti, aynı zamanda OSS Yönetim Kurulu'nda da yer alan Maysan Mando Genel Müdürü Anıl Yücetürk karşıladı.

Son derece verimli geçen toplantının ardından OSS Yönetimi, Maysan Mando'nun 1 ve 2 no'lu üretim tesislerini yakından inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

İncelemelerin ardından kısa bir açıklama yapan OSS Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Şahin, Maysan Mando'nun kurulduğu günden bu yana hem ülkemize, hem de sektöre büyük katkılar sağladığına değinerek, başarılı çalışmaların devamını diledi.

OSS yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz

Maysan Mando Genel Müdürü Anıl Yücetürk ise sektörün ortak menfaatlerini korumak adına önemli projelere ve çalışmalara imza atan OSS Yönetim Kurulu'nu, Bursa'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

OSS'nin Türkiye'de sektörün gelişimi adına örnek bir kimliğe sahip olduğunu belirten Yücetürk, Maysan Mando olarak OSS ile birlikte gerçekleştirilebecek her türlü işbirliği çalışmasına da hazır olduklarını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel OSS Yönetimi Aylık Olağan Toplantısı'nı Maysan Mando'da gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement