Öteki Taraf" Filminin Galası Yapıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Öteki Taraf" Filminin Galası Yapıldı

Yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği "Öteki Taraf" adlı filminin galası Vadistanbul AVM'de gerçekleşti.

05.12.2017 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği "Öteki Taraf" adlı filminin galası Vadistanbul AVM'de gerçekleşti.

Filmin yönetmeni, senaristi ve başrol oyuncusu Deniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, filmin gişe olarak risk taşımadığını söyledi.

Bir şeyin iyisi yapıldığı zaman risk taşımayacağını belirten Deniz, "Bu film bu sene Türk sinemasında kendini başka bir yere konumlandıran bir film. O yüzden seyircinin de seveceğini düşünüyoruz." dedi.

Özcan Deniz, gerilim ve dram türündeki "Öteki Taraf"ın ayrıca çok yoğun duyguların yaşandığı bir film olduğunu vurguladı.

Filmin 46 farklı ülkede izlenime sunulacağını kaydeden Deniz, Azerbaycan ve Avrupa'da da gala yapabileceklerini dile getirdi.

Oyuncu Meryem Uzerli de filmdeki aksiyon sahnelerine değindi. Bu sahnelerin birçok zorluk taşıdığına işaret eden Uzerli, "Bu hayatta kolay bir şey yok ama filmde çok çok zorlandığım bir sahne de olmadı." diye konuştu

Aslı Enver ise Özcan Deniz'le "İstanbullu Gelin" dizisinden önce "Öteki Taraf" adlı film vasıtasıyla tanıştıklarını söyleyerek, filmin bir buçuk yıl önce çekildiğini aktardı.

Galaya, aralarında Tamer Levent, Ruhi Sarı, Salih Bademci, Neslihan Yeldan, Hakan Meriçliler ve Begüm Kütük'ün bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

Vizyona 8 Aralık'ta girecek olan filmde ayrıca Burçin Birben, Osman Wöber, Ayten Uncuoğlu ve Sena Çakır rol alıyor.

Filmin konusu ise şöyle:

"Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yeni işi için şehir değiştiren adam kısa bir süre sonra Ece'nin ortadan kayboluşuyla yıkılır. Ece arkasında bir veda videosu bırakmıştır. Ancak kimse Ece'den haber alamamaktadır. Kısa sürede Ece'nin yokluğunu Sara ile doldurmaya çalışan adam her yerde Ece'nin izlerini bulmaya başlar. Sara da evin her yerinden sesler duymaktadır. İkili yavaş yavaş korku ve paranoya dolu bir yola girerler."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Öteki Taraf' Filminin Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement