Otlu'da 7 Bin 200 Öğrencinin Karne Heyacanı - Son Dakika
Yerel

Otlu'da 7 Bin 200 Öğrencinin Karne Heyacanı

Otlu\'da 7 Bin 200 Öğrencinin Karne Heyacanı

Oltu ilçe merkezinde öğrenciler karnelerini alarak sömestr tatiline başladılar.

24.01.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu ilçe merkezinde öğrenciler karnelerini alarak sömestr tatiline başladılar.

Oltu İlçe Milli Eğitim müdürü Nurullah Aktaş Oltu Kazım Karabekir ilk okulu ve orta okuluna giderek karne törenine katıldı. Öğrencilerin okul bahçesinde okudukları istiklal marşının ardından sınıflarına girerek karne aldılar.

Milli Eğitim Müdürü Aktaş öğrencilere sömestr tatilini iyi değerlendirmelerini iyi dinlenmelerini istedi.

Aktaş, "Öğrenciler soğuk havalarda sağlıklarına dikkat etmeli. İkinci yarıya daha dinamik olarak başlamalılar. İlçe genelinde başarı her geçen gün artmakta. Büyük özveriyle çalışan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Zengin, Okul müdürü Ergun Tanrıverdi ve Okul Aile Birliği Başkanı Nuri Çelik birlikte sınıflarda karne dağıttılar.

Öğrencilerin karne sevinçlerine velilerde ortak oldu. Veliler çocuklarını karne alırken yalnız bırakmazken en heyecanlı veliler ise ilk defa karne alan birinci sınıf öğrenci velileriydi. Okuldan ayrılmadan önce öğretmenleriyle hatıra fotoğraf çekildiler. Birçok öğrenci tatilin keyfini çıkaracağını söylerken bazıları ise okulunu ve sınıfını arkadaşlarını özleyeceğini söylediler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otlu'da 7 Bin 200 Öğrencinin Karne Heyacanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement