Oto Hırsızlığı Şebekesinin Suç Dosyaları Otomobili Doldurdu - Son Dakika
Güncel

Oto Hırsızlığı Şebekesinin Suç Dosyaları Otomobili Doldurdu

Oto Hırsızlığı Şebekesinin Suç Dosyaları Otomobili Doldurdu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaya çıkardığı ve geçen hafta İstanbul'a kadar uzanan operasyonla gözaltına aldığı otomobil hırsızlığı şebekesinin 6 elemanı, bu sabah adliyeye sevk edildi.

29.07.2013 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaya çıkardığı ve geçen hafta İstanbul'a kadar uzanan operasyonla gözaltına aldığı otomobil hırsızlığı şebekesinin 6 elemanı, bu sabah adliyeye sevk edildi. Bugüne kadar çok sayıda araç çalıp bunları sahte belgelerle sattığı anlaşılan şebeke elemanlarının suç dosyaları ise otomobilin arka koltuğunu doldurdu.

Kocaeli bölgesinde otomobil hırsızlığı şikayetlerinin artması üzerine harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, teknik takip sonucu hırsızlıkları bir süre önce 5 elemanı tutuklanan şebekenin geri kalanının yaptığını tesbit etti. Güvenlik kamerası kayıtlarından, şebeke üyelerinin pencere demirleri ve çatıların su tahliye borularından tırmanıp girdikleri evlerden aldıkları anahtarları kullanarak lüks otomobilleri çaldıkları belirlendi.

20 LÜKS OTOMOBİL ELE GEÇTİ

Kocaeli ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda şebekenin çaldığı 20 lüks otomobile el konuldu. Hakkında 250 suç kaydı olan ve 5 ayrı suçtan aranan Serdar K. (25) ile Muhammet A.(24), Orhan B.(25), Murat Ş.(20), Ersin Y.(21) ve Mehmet S.(22) gözaltına alındı. Bu kişilerin, daha önce tutuklanan Metin Eberi (27), Sacit Meyan(25), Ahmet Dallı (24), Tayfur Satılmış(21) ve Mahfuz Alioğlu ile aynı şebekeden oldukları da anlaşıldı.

İzmit ve İstanbul'un yanı sıra Sakarya ve Samsun'dan da otomobil çalmakla suçlanan şüpheliler, sorgulamalarının tamamlanması üzerine bu sabah erken saatlerde Kocaeli Adliyesi'ne sevkedildi. Şüphelilerin suç dosyalarının bulunduğu klasörler ise polis otosunun artka kolduğunu doldurdu. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oto Hırsızlığı Şebekesinin Suç Dosyaları Otomobili Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement