Kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi: 7 yaralı - Son Dakika
Güncel

Kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi: 7 yaralı

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde yolcu otobüsü kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 7 kişi yaralanırken yolcular şoförün uyuduğunu iddia ederek şikayetçi oldu.

21.07.2019 09:19  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu biri bebek, yedi kişi yaralandı. Kazanın olduğu bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

İzmir- Konya seferini yapan İsmail Çoban yönetimindeki yolcu otobüsü, saat 06.30 sıralarında Afyonkarahisar- Konya karayolu 40'ıncı kilometresi Pazarağaç mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi: 7 yaralı

7 KİŞİ YARALANDI

Kazada, otobüsteki Şirin Taşçı, Emre Pekşen, Cemil Fidan, Osman Yavuz, Eser Topçu, Kübra Kocu ile bebeği Yavuz Ali Kocu yaralandı.

Kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi: 7 yaralı

OLAY YERİNE JANDARMA VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi: 7 yaralı

ŞOFÖRÜN UYUDUĞU İDDİA EDİLDİ

Yolcular, şoför İsmail Çoban'ın uyuduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. İsmail Çoban ise aracın ön lastiklerinden birinde sorun olduğunu, otobüsün kontrolden çıktığını, kazanın da bu nedenle meydana geldiğini iddia etti.

Kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi: 7 yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi: 7 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Neco: Kmil koça çeki düzen verilmediği sürece bu tür kazalar artarak olacaktır.fiyat fahiş,müşteriye saygı kalmadı,otobüsler tapon,şoförler bir alem.12 saatlık istanbul datca yolunu bazıları 15 saatte alıyor.koltuklar arızalı,önündeki kucağına kadar yatıyor,kısacası rezalet.tasimaciligin çoğunu yapıyorum, insanlar bana muhtaç düşüncesi ile bundan 50 yıl önce ankara ist arasında atan kardeşler otobüs şirketi vardi,yolculukta içeride yağmurda şemsiye açılırdı, ona döndü. 2 0 Yanıtla
  • aa: kamilde israillilere satıldığından beri garip şöförler çalışmaya başladı 2 0 Yanıtla
  • Cenk ARSLAN: Daha fazla kazanç sağlamak için, gündüz gece demeden sefer yapabilmek ilkesiyle var olan firmalar olduğu sürece ve personeli dinlendirmeden yola çıkartırsanız,böyle sonlar kaçınılmaz olur.Tabi ki bu gibi kazalarda da kontrollerin yetersiz olduğu da aşikardır.CANLI HAYATLARININ her şeyden önde geldiği ilkesiyle yola çıkılarak ona göre tüm kurum ve kuruluşların TEDBİR almalarını temenni ediyorum.BİR BİZİMDE BAŞIMIZA GELEBİLİR.AMAN DİKKAT... 1 0 Yanıtla
  • Mehmet Ali Erol : ALLah ım şifalar versin İnşallah 0 0 Yanıtla
  • Mehmet Ali Erol : Vay bea kaaamil tuttuğunu otobüs şöförü yapma artık 0 0 Yanıtla
  • Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı
    20:59 Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı

    Diyarbakır Müzesi ve özel bir okulun ortaklığı ile Dünya Sanat Haftası kapsamında müze bahçesinde yaklaşık 50 eserin yer aldığı resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergide, dünyaca ünlü ressamların tanınmış resimlerinin yanında anonim resimlerin de yapıldığı çalışmaların ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladığı belirtildi. Sergi, 18-21 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.


Advertisement