Otobüs Kazasında Ölenlerin Cenazeleri Memleketlerine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Otobüs Kazasında Ölenlerin Cenazeleri Memleketlerine Gönderildi

AFYONKARAHİSAR'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün refüjdeki su kanalına devrildiği kazada yaşamını yitiren 7 kişinin cenazeleri memleketlerine gönderildi.

19.09.2018 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFYONKARAHİSAR'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün refüjdeki su kanalına devrildiği kazada yaşamını yitiren 7 kişinin cenazeleri memleketlerine gönderildi. Diğer yaralıların hastanelerde tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Afyonkarahisar- Antalya yolunda dün sabaha karşı meydana gelen kazada Antalya'dan Eskişehir'e giden Deniz Gökçe'nin kullandığı Kamil Koç firmasına ait 07 ZY 555 plakalı yolcu otobüsü, kontrolden çıkıp, refüjdeki su kanalına devrildi. Kazada otobüs şoförü Deniz Gökçe, muavin Mustafa Mercan ile yolcular Ahmet Bacak, Sabri Demir, Mustafa Efe Malkoç, Süleyman Başar ve Hasan Işık yaşamını yitirirken, 28 kişi de yaralandı.

Deniz Gökçe, Mustafa Mercan, Ahmet Bacak, Sabri Demir, Mustafa Efe Malkoç, Süleyman Başar ve Hasan Işık'ın cenazeleri dün yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Mustafa Mercan'ın cenazesinin Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Hacıbeyli köyünde bu sabah toprağa verildiği belirtildi. Deniz Gökçe'nin Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, Ahmet Bacak'ın Antalya'nın Kumluca ilçesinde, Sabri Demir'in Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde, Mustafa Efe Malkoç'un Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Süleyman Başar'ın Burdur'da, Hasan Işık'ın ise Bilecik'in Söğüt ilçesinde toprağa verileceği kaydedildi.

Yaralanan 28 kişiden 12'sinin Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde, 7'sinin Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi'nde, 3'ünün Özel Park Hastanesi'nde, 4'ünün de Özel Fuar Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Mehmet Aytuğ Uçer ve Ali Alptuğ Uçer ise Eskişehir'deki bir hastaneye sevk edildi. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otobüs Kazasında Ölenlerin Cenazeleri Memleketlerine Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement