Otobüs Şoförü: Sesi Duyunca, Gaza Bastım - Son Dakika
Güncel

Otobüs Şoförü: Sesi Duyunca, Gaza Bastım

Otobüs Şoförü: Sesi Duyunca, Gaza Bastım

2 grup arasında çıkan kavgada 4 yolcusu yaralanan şoför Hüseyin Karagöz: Silah sesi duyunca gaza bastım.

30.06.2012 18:20  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 grup arasında çıkan pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesiyle 1'i çocuk 4 yolcusu yaralanan otobüsün şoförü Hüseyin Karagöz, olay anını anlattı ve, Silah ve bağırma seslerini duyunca gaza bastım. Sonra vurulanlar olduğunu anlayınca da, gaza basıp hastaneye gittim dedi.

7 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel, ablası ve 2 yolcunun yaralandığı olay sonrası soğukkanlılığını koruyarak otobüsü hastaneye süren şoför, gazetecilerin karşısına çıktı ve yaşadıklarını anlattı. Halen ateşlenen tüfeğin camlarını kırdığı otobüsüyle yolcu taşımaya devam eden şoför Hüseyin Karagöz, olay günü yaşananları şöyle anlattı

Yoldan geçerken olaylar olduğunu gördüm ve bu sırada silah sesi duyduk. Paniğe kapılmayarak hemen olay yerinden uzaklaşmak için gaza bastım. Bu sırada aynaya baktığımda yolcuların hepsinin yere yattığını ve bir çocuğun kafasından kanlar geldiğini gördüm. Otobüs içerisinde herkes bağırıyordu. Çocuğun annesi ağlayarak 'çocuğum vuruldu' diyordu. Otobüs içerisinde bulunan bir kadın yaralanan çocuğa müdahale etmeye başladı. Soğuk kanlılığımı koruyarak hemen gaza basıp, en yakın hastaneye doğru ilerlemeye başladım. Ben hastaneye geldiğimde olayı hemen yetkili müdürlerime bildirdim. Zaten otobüslerimizin içinde güvenlik kameraları var ve olayın nasıl yaşandığını hepiniz gördünüz.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEMEDİM

Olaydan sonra otobüs içerisindeki güvenlik kamera görüntülerine bakamadığını belirten Karagöz, Çocuğun vurulma anı kameralara yanmıştı. Ama olaydan sonra o görüntüleri izlemeye yüreğim dayanmadı dedi.

Belediye Ulaşım Müdürü Abbas Yavuz ise olayın yaşandığı anda otobüs şoförü Hüseyin Karagöz'ün soğukkanlılığını kaybetmediğini belirterek, kendilerinin zaman zaman olası acil durumlarda sürücülerin nasıl davranması gerektiği konusunda eğitimler verildiğini kaydetti.

GÖRÜNTÜ LİSTESİ

-

Otobüs Şoförü Hüseyin Karagöz ile röp.

Ulaşım Müdürü Abbas Yavuz ile röp.

Çatışmanın ortasında kalan otobüs

Otobüsün camındaki mermi izleri

Arkadaşlarının şoförü tebrik etmesi

Hüseyin Karagöz'ün otobüse binmesi

Çocuğun vurulduğu koltuk

Saha görevlisinin çocuğun vurulduğu yeri göstermesi

Genel ve detay görüntüler

(KJ Haber-Kamera Ömer PINAR- Şanlıurfa - DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otobüs Şoförü: Sesi Duyunca, Gaza Bastım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement