Otobüs Şoförüne Saldırdıkları İçin Özür Dilediler - Son Dakika
Güncel

Otobüs Şoförüne Saldırdıkları İçin Özür Dilediler

AFYONKARAHİSAR'da, tartıştıkları özel halk otobüsü şoförü Murat Sert'i yumruklayan 6 saldırgandan 2'si Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, yaşanan olaydan dolayı özür diledi.

24.10.2018 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFYONKARAHİSAR'da, tartıştıkları özel halk otobüsü şoförü Murat Sert'i yumruklayan 6 saldırgandan 2'si Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, yaşanan olaydan dolayı özür diledi.

Afyonkarahisar'da geçen 1 6 Ekim akşamı 'yol verme' nedeniyle çıkan tartışma sırasında özel halk otobüsünün önünü otomobille kesen 6 kişi, 'kelebek' diye tabir edilen açık camdan sürücü Murat Sert'i yumruklarken, otobüse de zarar verdi. Araç içi kameralara da yansıyan olayın ardından şoföre saldıranlardan 2'si Afyonkarahisar Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, özür diledi ve pişman olduklarını söyledi.

'DÜŞÜNMEDEN KIRICI HAREKETLERDE BULUNDUK'

Daha önce başka bir özel halk otobüsü şoförüyle husumet yaşadıklarını belirten C.D., olayın yaşandığı gece de saldırdıkları Murat Sert'i husumetli oldukları şoför zannettiklerini söyledi. C.D., "Bir anlık sinirle düşünmeden kırıcı hareketlerde bulunduk. Aslında ne olursa olsun yaptığımızın yanlış olduğunun farkına vardık. Bu nedenle belediye başkanımızı ziyaret ederek özür diledim. Ayrıca Yüntaş Otobüs İşletmesi'nden ve o şoför ağabeyimizden de özür diliyorum. Çok pişmanım, aflarına sığınıyorum" dedi.

Diğer yandan olayla ilgili 6 kişi hakkında adli tahkikatın sürdüğü bildirildi. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otobüs Şoförüne Saldırdıkları İçin Özür Dilediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement