Otobüse binen kadının cüzdanının çalındığı anlar, saniye saniye kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Otobüse binen kadının cüzdanının çalındığı anlar, saniye saniye kamerada

İstanbul'da elinde çantalar bulunan kadın yolcunun 3 kadın tarafından sıkıştırılarak cüzdanının çalınması saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

04.07.2020 09:43  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otobüsün güvenlik kamera görüntülerine yansıyan olay, önceki gün akşam saatlerinde meydana geldi. H.A isimli kadın, Beylikdüzü durağında Unkapanı'na gitmek üzere 145T numaralı Beylikdüzü- Taksim otobüsüne yöneldi. O sırada durakta bekleyen 3 kadın, H.A ile birlikte otobüse girdi.

SIRT ÇANTASINDAN CÜZDANI ÇALDILAR

Kadınlardan biri, H.A'dan önce içeri girerken diğer ikisi ise arkasından giriş yaptı. 3 kişi otobüsün girişinde bilet basma işlemi sırasında H.A'yı aralarına aldı. Arkasından gelen kadınlardan biri elindeki poşetle perdeleme yaparak H.A.'nın sırt çantasında bulunan cüzdanı çaldı.

Otobüse binen kadının cüzdanının çalındığı anlar, saniye saniye kamerada

2 BİN 500 LİRASI ÇALINDI

Cüzdanın çalınmasının ardından 3 kadın, İstanbul Kart'larının "yetersiz bakiye" uyarısı üzerine otobüsten inerek olay yerinden uzaklaştı. H.A.'nın cüzdanın çalındığını fark edip kamera kayıtlarının incelenmesinin arından hırsızlık olayı ortaya çıkmış oldu. H.A. çalınan cüzdanda; bin lira nakit para, içerisinde bin 500 lira bulunan hesap kartı ve 300 liralık yemek kartı olduğunu beyan etti.

Otobüse binen kadının cüzdanının çalındığı anlar, saniye saniye kamerada
Otobüse binen kadının cüzdanının çalındığı anlar, saniye saniye kamerada
Otobüse binen kadının cüzdanının çalındığı anlar, saniye saniye kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otobüse binen kadının cüzdanının çalındığı anlar, saniye saniye kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Dr Analiz: Elini kesin, yorumu yanlış el kesmek yok.Hırsızlık yapma sebeplerini ortadan kaldırın anlamında. 0 0 Yanıtla
  • kartal : mevcut hırsızlık viakalarında hırsızlık yapan kişilerin kendilerinin yakalanma rislkine karşı ve savunmaları için boş gezmedikleri kesici ve ateşli silah taşıdıkları aşikar dır dolayısıyla bu kişilerin gerçekleştirdikleri yasa dışı olayı sadece hırsızlık olarak değerlendirilmemeli ölümede sebebiyet verme olasılıklarından ölüm olması beklenmeden ve caydırıcı olmak adına çok ağır cezai yaptırımların gelmesi gerekmektedir.bu suçun işlenmemesi ve azalması için başka yapacak yoktur. 0 0 Yanıtla
  • Ne sağcı ne solcu : Dünya raydan çıkmış 0 0 Yanıtla
  • Tabiiki: Bir sürü hırsız varken,hırsız kutsanmişken el kesilirmi. 0 0 Yanıtla
  • Kzk: Hırsızın cezasını allahın emri üzerine uygulamalı. Kesin elini gitsin 0 0 Yanıtla
  • Ferhat : Hırsızlık cezaları kesinlikle caydırıcı değil. Sorun bu işte 0 0 Yanıtla
  • Sahin : Ya hiçmi kafanız çalışmıyor para cüzdanı sırt canatinzda ve çantanın ağzı açık resmen hirsizlara davetiye çıkartılıyor biraz kendi kendimize bu hırsızlara karşı önlem almalıyız birazdaha dikatli olunmalı inşallah bu hırsızlar bir an önce bulunur gerçeği bulunsa ne olucak ki ön kapıdan alıp arka kapıdan çıkartılıyor aslında hangi eliyle hırsızlık yampissa keselicek o el bilektten bak bakalım birdaha hırsızlık yapabilirlermi ama yokki ilahi adalet memlekette.. 0 0 Yanıtla
  • Tevfik atamsoy: Bu hırsız kadınları 10 sene hapse atsınlar bakalım,ya da sağ bileğini kes in bakalım,milletin alınterini çalabilecekler mi?Adalet herkese gerek.. 0 0 Yanıtla
  • Tespit : Romanlar iş başında 0 0 Yanıtla
  • Amasya'da depremden sonra çıkan yangın söndürüldü
    21:30 Amasya'da depremden sonra çıkan yangın söndürüldü

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden sonra Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde bir ahırda yangın çıktı. Yangına ekiplerin müdahalesiyle alevler güçlükle söndürüldü. Can kaybı yaşanmazken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    21:27 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Deprem anı Tokat'ta bir market ve bir restoranın güvenlik kameralarında görüntülendi. Ayrıca, Yozgat'ın Kadışehri ilçesindeki bir petrol istasyonunun güvenlik kamerası da depremi kaydetti.

  • Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler
    21:20 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde hayır çeşmesi için su kanalı açarken toprak kayması sonucu göçük altında kalan 2 kişi toprağa verildi.

  • Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi
    21:02 Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Amasya'dan 12 AFAD personeli ve 3 araç, Tokat ve Yozgat illerine görevlendirildi. Tokat iline 2 idareci, 5 arama kurtarma teknisyeni ve 2 tam donanımlı araç, Yozgat iline ise 5 arama kurtarma teknisyeni ve 1 tam donanımlı araç sevk edildi. Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden toplamda 12 personel ve 3 araç, depremin etkilediği bu iki ilde görev yapacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.


Advertisement