Otobüsün 1 metrekarelik dolabına saklanmışlar! 3 kaçak göçmen şoförün dikkati sayesinde yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Otobüsün 1 metrekarelik dolabına saklanmışlar! 3 kaçak göçmen şoförün dikkati sayesinde yakalandı

Edirne'de Bosna Hersek plakalı otobüsün muavin koltuğunun altındaki 1 metrekarelik dolaba saklanan 3 kaçak göçmen, şoförün dikkati sayesinde yakalandı. Mola yerinde dolaba saklandıklarını itiraf eden kaçak göçmenler, işlemlerinden sonra İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

15.05.2022 16:36  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'dan yolcu aldıktan sonra Bosna Hersek'e doğru yola çıkan otobüsün şoförü Edirne'ye geldiğinde yiyecek ve içeceklerin konulduğu dolaptan sesler duydu.

OTOBÜSÜN 1 METREKARELİK DOLABINDAN 3 KAÇAK GÖÇMEN ÇIKTI

ŞOFÖR İHBAR ETTİ

Otobüsü durdurup, muavin koltuğunun altındaki dolabı açan şoför, burada 3 kişi ile karşılaştı ve durumu polise haber verdi. Gelen ekipler, 1 metrekarelik alana saklanan 3 kişiyi çıkardı. Bu kişilerin 2'sinin Fas, 1'inin de Filistin uyruklu kaçak göçmenler olduğu tespit edildi.

OTOBÜSÜN 1 METREKARELİK DOLABINDAN 3 KAÇAK GÖÇMEN ÇIKTI

MOLADA GİZLİCE GİRMİŞLER

Kaçak göçmenler, otobüs mola yerinde durduğunda dolaba saklandıklarını söyledi. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Otobüsün 1 metrekarelik dolabına saklanmışlar! 3 kaçak göçmen şoförün dikkati sayesinde yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otobüsün 1 metrekarelik dolabına saklanmışlar! 3 kaçak göçmen şoförün dikkati sayesinde yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gurbet Kusu: Yani ne diye gönderiyorsunuz illa turkiyedemi kalacaklar bırakın yurtdısına gitsinler cehennemin dibine gitsinler Türkiye dolu zaten açın kapıyı gönderin 4 0 Yanıtla
  • Ali murat Çetinkaya: parada anlaşamamışlar öyle görünüyor 0 0 Yanıtla

Advertisement