Otogar İnşaatında Beton Dökülürken Tavan Çöktü: 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otogar İnşaatında Beton Dökülürken Tavan Çöktü: 10 Yaralı

Otogar İnşaatında Beton Dökülürken Tavan Çöktü: 10 Yaralı

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde otogar inşaatında tavan betonunun dökülmesi sırasında meydana gelen çökmede, 2 kişinin kaldığı söylenen enkazda yapılan aramada kimse bulunamadı.

12.05.2012 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enkaz ALTINDAN KİMSE ÇIKMADI

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde otogar inşaatında tavan betonunun dökülmesi sırasında meydana gelen çökmede, 2 kişinin kaldığı söylenen enkazda yapılan aramada kimse bulunamadı. Kadirli Belediyesi itfaiye ekipleri ve şantiye görevlilerinin başlattığı arama-kurtarma çalışmalarına Osmaniye'den gelen sivil savunma ekipleri de dahil oldu. Yaklaşık bir saatlik boyuncu kalıplar, inşaat demirleri ve betonun içinde arama yapan ekipler, göçük altında kimsenin olmadığının anlaşılması üzerine çalışmalara son verdi.

Yaşanan çökmede ağır yalaralanan mimar Murat Bülbül ile işçilerden Aykut Topalhan, Kadirli Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahelenin ardından Osmaniye'ye sevk edildi. Diğer yaralılar, Ahmet Başıbüyük, Halil Yılmaz, Adil Gözüküçük, Kazım Fındık, Süleyman Keskin, Cevdet Sevgi, Edip Gedik ve

kimliği öğrenilemeyen bir kişi Kadirli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

EMNİYET MÜDÜRÜ EŞOFMANLA GELDİ

Olayın duyulmasının ardından otogar inşaatına Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak ve İlçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü geldi. Üzerinde eşofman bulunan Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü'nün spor yaptığı sırada olayı haber alıp, geldiği anlaşıldı. Kaymakam Çakmak ve Emniyet Müdürü Tüylü, kazayla ilgili şantiye görevlilerinden bilgi alıp, çökme yaşanan inşaatta incelemelerde bulundu, bir süre arama ve kurturma çalışmalarını takip etti.

Kadirli Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otogar İnşaatında Beton Dökülürken Tavan Çöktü: 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement