Otomobil, 7 metreden kayalığa düştü; sedyedeki yaralılar halatla çekildi - Son Dakika
Güncel

Otomobil, 7 metreden kayalığa düştü; sedyedeki yaralılar halatla çekildi

Otomobil, 7 metreden kayalığa düştü; sedyedeki yaralılar halatla çekildi

ANTALYA'da, 4 arkadaşın içinde olduğu otomobil, kontrolden çıkıp, 7 metreden dere yatağındaki kayalığa düştü.

19.02.2022 16:14  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'da, 4 arkadaşın içinde olduğu otomobil, kontrolden çıkıp, 7 metreden dere yatağındaki kayalığa düştü. Sürücünün dereye düşüp, yaralandığı kazada ters dönen otomobildeki 3 yaralı da sedyeye bağlanan halatla yukarı çekildi.

Kaza, saat 12.30 sıralarında, Kemer ilçesine bağlı Kuzdere Mahallesi Kesme Boğazı mevkisinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla gezmeye giden Ahmet Kuran'ın kullandığı 07 DDC 14 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, Ağva Deresi'ne yuvarlandı. 7 metreden dere yatağındaki kayalığa düşen otomobil, ters döndü. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Merkez Karakol Komutanlığı ve Trafik Timleri geldi. Jandarma ekipleri, kaza alanının 4 metre uzaklığındaki Ahmet Kuran'ı derede görünce yaralı olarak çıkardı.

SEDYELER HALATLA ÇEKİLDİOtomobilde sıkışarak yaralanan Rojda Görgülü, Yağmur Top ve Süleyman Rusul'u ise itfaiyeciler kurtardı. Sağlık ekibinin kontrolünün ardından 4 yaralı, bölge halkının da yardımıyla sedyelere bağlanan halatlarla yukarı çekildi. Sağlık görevlilerince yaralılar, ambulansla Kemer Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel hastaneye götürüldü. Yağmur Top, hayati tehlikesi nedeniyle Antalya'daki hastaneye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil, 7 metreden kayalığa düştü; sedyedeki yaralılar halatla çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement