Otomobil alacaklar dikkat! Firmalardan art arda fırsatlar - Son Dakika
Ekonomi

Otomobil alacaklar dikkat! Firmalardan art arda fırsatlar

Kasım ayı ile araç kampanyaları tekrar gündeme geldi. Araç satışlarında istenilen seviyelere ulaşmak isteyen otomobil satıcıları, kullanıcıyı vadeli seçeneklerle çekmeyi planlıyor.

24.11.2019 13:37  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıfır araç kampanyaları 2019 yılı kasım ayı itibariyle başladı. Araç almak isteyen kullanıcıların gözü ve kulağı sıfır araç kampanyalarında. Araç satın alacak müşteriler için bankalar uygun kampanyaları başlatmış oldu.

Araç almak için doğru zaman yaz ayları olarak düşünülse de kış aylarında düşen piyasa değeri ile uygun koşullu araç almak mümkün olabilir.

RENAULT

Kasım ayında Renault Megane Sedan ve Renault Clio modellerine avantajlı kampanya fiyatları ve cazip finansman seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. Ayrıca kampanya dahilinde, tüm Renault hafif ticari araçlar 50.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faizli kredi fırsatıyla satışa sunuluyor.

VOLKSWAGEN

Volkswagen sıfır km otomobil ve SUV modelleri Kasım ayına özel kampanya fiyatlarıyla otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

FIAT

Fiat Egea Sedan 74.450 TL'den, Fiat Egea Hatchback 90.800 TL'den, Fiat Egea Station Wagon 150.900 TL'den başlayan kasım ayı kampanya fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Fiat Fiorino Panorama Pop 117.900 TL'den, Fiat Fiorino Panorama Premio 127.900 TL'den başlayan avantajlı kampanya fiyatlarıyla satın alınabiliyor. Fiat Doblo Panorama Easy 143.900 TL'den, Fiat Doblo Panorama Lounge 152.900 TL'den başlayan fiyatları ile müşterilere sunuluyor.

HYUNDAI

2019 model sıfır Hyundai araçlara ait Kasım ayına özel nakit ve hurda indirimli kampanya satış fiyatları müşterilere sunuldu.

FORD

Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında Kasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile satın alımında geçerli; Ford Fiesta ve Yeni Ford Focus Titanium model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 77.000 TL, 12 ay %01 faiz, Ford Tourneo Courier Journey model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 72.000 TL, 36 ay, %0,49, Ford Kuga, EcoSport ve Focus Trend X Benzinli model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 60.000 TL, 24 ay, %0,992 faiz kampanyaları yetkili satıcılarında.

Otomobil alacaklar dikkat! Firmalardan art arda fırsatlar

OPEL

Opel, Kasım ayında düzenlediği 120. yıla özel 120.000 TL'ye 12 ay %0 faizli kredi kampanyasını müşterilerinin kullanımına sundu. 2019 yılı Kasım ayı boyunca başta Opel Astra HB, Opel Insignia ve Opel Combo olmak üzere tüm Opel modellerinde cazip teklifler bulunuyor.

TOYOTA

Toyota'nın benzinli ve hybrid otomobil modelleri, kasım ayı boyunca özel kampanya fiyatlarıyla Toyota Yetkili Satıcılarında müşterilerin beğenisine sunuluyor. Toyota modelleri Kasım ayı boyunca, sıfır zam ve %0,69 faizli finansman imkanıyla sahiplerini bekliyor. 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli Toyota yıl sonu kampanyası kapsamında, Toyota C-HR ve Toyota Corolla modelleri 50.000 TL finansman tutarı, 36 ay vade ve %0,69 faiz oranıyla satışta.

DACIA

2019 yılı sonbahar kampanyasıyla Dacia kasım ayında müşterilerine sıfır faiz fırsatı sunuyor. Kasım ayı boyunca sürecek Dacia ECO-G serisinin tüm modellerinde ve Dacia Dokker hafif ticari modelinde uygulanan sıfır faiz kampanyası tüm Dacia yetkili satıcılarında geçerli.

Otomobil alacaklar dikkat! Firmalardan art arda fırsatlar

HONDA

Honda, kasım ayı avantajlı kampanya fiyatları ve cazip finansman seçenekleriyle müşterilerine yıl sonuna özel fırsatlar sunuyor. Honda'nın SUV modelleri için bu ay düzenlenen kampanya kapsamında; Honda CR-V modellerinde 100.000 TL'ye, Honda HR-V modellerinde ise 50.000 TL'ye kadar faizsiz 12 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor. Honda'nın yerli üretim kampanyası dahilinde Honda Civic Sedan modelleri Kasım ayına özel olarak 60.000 TL'ye %0,49 faiz oranı 18 ay vade seçeneğiyle satışa sunuluyor.

CITROEN

Citroen'in 2019 Kasım ayı kampanyası kapsamında, tüm Citroen modelleri oldukça cazip kampanya faiz oranları ile satışa sunuyor. Kasım ayında Citroen modellerine %0'dan başlayan faiz seçenekleri ile sahip olmak mümkün.

MINI COOPER

MINI Cooper Countryman kasım ayına özel fiyat avantajlarının yanı sıra 60.000 TL kredi kullanımına, 12 ay vade ile %0 faiz kampanyasıyla yetkili satıcılarında.

Otomobil alacaklar dikkat! Firmalardan art arda fırsatlar

Son Dakika Ekonomi Otomobil alacaklar dikkat! Firmalardan art arda fırsatlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde ithal edilen sığırlara danışmanlık hizmeti veriliyor
    11:53 Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde ithal edilen sığırlara danışmanlık hizmeti veriliyor

    Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde bir besiciye ithal ettiği sığırlar için İlçe Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından danışmanlık hizmeti veriliyor. Besici Atilla Yılmaz, Polonya'dan getirdiği 35 dişi 'limuzin' cinsi sığırların etçi bir ırk olduğunu ve bu nedenle tercih ettiklerini belirtti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Türk ise veteriner hekimlerin çiftçiye bu ırk hakkında bilgilendirme ve sağlık hizmetleri sunduğunu ifade etti.

  • Balya'da Kadın İstihdamına Destek: Doğal ve Organik Ürünler Üretiliyor
    11:45 Balya'da Kadın İstihdamına Destek: Doğal ve Organik Ürünler Üretiliyor

    Balıkesir'in Balya ilçesinde, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) desteğiyle kurulan kooperatif, doğal ve organik ürünler üreterek kadın istihdamına katkı sağlıyor. Dörtyol Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin hayata geçirdiği proje kapsamında atıl bir bina restore edilerek üretim ve satış ofisi olarak kullanılmaya başlandı. Üretim yapan çiftçilere ve kadınlara eğitimler verilerek birçok ürünün pazarlanmasına başlandı. Ayrıca bölgede yetişen ve yüksek gelir sağlayan badalan fasulyesi için çalışmalara başlandı. Bu projelerle kadınlar hem üretim yaparak hem de diğer kadınlara örnek oluyor.

  • Erzurum, Faydalı Model Başvurularında 14. Sırada
    11:44 Erzurum, Faydalı Model Başvurularında 14. Sırada

    TÜRKPATENT'in Şubat ayı verilerine göre Erzurum, bu yılın ilk iki ayında toplamda 2 faydalı model başvurusu gerçekleştirdi. İl, bölge illeri içinde Elazığ'ın ardından 2., ülke genelinde ise 14. sırayı aldı. Doğu Anadolu Bölgesi'nden ise sadece 4 il faydalı model başvurusu yaptı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Develi ilçesine 9 milyon 882 bin liralık altyapı yatırımı yapıyor
    11:40 Kayseri Büyükşehir Belediyesi Develi ilçesine 9 milyon 882 bin liralık altyapı yatırımı yapıyor

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Develi ilçesinde sürekli artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 9 milyon 882 bin liralık altyapı yatırımı gerçekleştiriyor. Bu yatırım kapsamında Zile Mahallesi'nde kanalizasyon hatları, foseptik yapısı, doğal arıtma tesisi ve deşarj hattı yapım çalışmaları yapılmaktadır. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçelerdeki altyapıyı revize ederek daha modern bir yapı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

  • Doğu Karadeniz'den yapılan su ürünleri ihracatı arttı
    11:32 Doğu Karadeniz'den yapılan su ürünleri ihracatı arttı

    Doğu Karadeniz'den ocak-şubat döneminde yapılan su ürünleri ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 26 artarak 21 milyon 507 bin 744 dolara ulaştı. Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, bölgeden 2 ayda 16 ülkeye 4 bin 436 ton su ürünü satıldığını belirtti. En fazla ihracatın Rusya Federasyonu'na yapıldığı ve Trabzon'un ihracatının yüzde 22 arttığı ifade edildi.

  • Akkuyu NGS'de maaş alamayan işçiler iş bıraktı
    11:28 Akkuyu NGS'de maaş alamayan işçiler iş bıraktı

    Mersin'in Gülnar ilçesindeki Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ndeki taşeron firmanın çalışanları, maaş alamadıklarını belirterek bazı bölümlerde çalışmaları durdurdu. Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. Dün yüzlerce işçinin iş bırakmasıyla başlayan eylem nedeniyle bölgede güvenlik tedbirleri de arttırıldı. Maaşlarının yatmadığını belirten işçilerin bugün de iş bırakma eylemlerine devam ettiği öğrenildi. Daha önce de birçok kez Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ndeki taşeron firmanın işçileri maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle eylemler yapmıştı.


Advertisement