Ev halkı, kaza yaparak bahçelerine düşen aracı uçak sandı - Son Dakika
3.Sayfa

Ev halkı, kaza yaparak bahçelerine düşen aracı uçak sandı

Adana'da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı araç, yoldan 3 metre aşağıda bulunan bir evin bahçesine düştü. Ev halkının sürekli oturduğu yere düşen araç, büyük korku yaşattı.

01.04.2020 14:44  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Seyhan ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil, yolun 3 metre altında bulunan bir evin bahçesine düştü. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kaza, ev halkında panik yarattı. Her zaman oturdukları yere otomobil düştüğünü görünce şok yaşayan ev sahibi, kazadan kıl payı kurtulduklarını söyleyerek ilk anda bahçesine uçak düştüğünü sandığını söyledi.

SÜRÜCÜ VE YANINDAKİ KADININ DURUMU İYİ

Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Çetin Z'nin (45) kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yolun 3 metre altında bulunan evin bahçesine düştü. Yan yatan otomobilin sürücüsü ile yanında bulunan Halide Ç. yaralandı. Seyhan Devleti Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Ev halkı, kaza yaparak bahçelerine düşen aracı uçak sandı

ARAÇ, HER ZAMAN OTURDUKLARI YERE DÜŞTÜ

Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Otomobilin evin bahçesine düşmeden önce de bir otomobile çarpmaktan son anda kurtulduğu gözlendi. Otomobilin düştüğü yerde ev halkının her zaman oturduğu somyada kimsenin oturmaması muhtemel can kaybını önledi.

Ev halkı, kaza yaparak bahçelerine düşen aracı uçak sandı

''KORKUDAN HAYVANIN RENGİ GİTTİ''

Ev sahibi Ahmet Dönmez (33) bu yolda sürekli kaza olduğunu belirterek, "Kısa bir süre önce otomobilin düştüğü yerde oturuyordum, köpeğim de bahçede geziyordu. Ne olduğunu anlamadım, havadan uçak gibi bir şey düştü. Araç az kalsın köpeğimin üstüne düşecekti. Korkudan hayvanın rengi gitti. Köpek siyahtı, simsiyah oldu." dedi.

Ev halkı, kaza yaparak bahçelerine düşen aracı uçak sandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ev halkı, kaza yaparak bahçelerine düşen aracı uçak sandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • YILDIRIM 21: ADANA DA OLAN HERŞEY NORMAL GÖZLE BAKIN... ANLAYANA... 2 2 Yanıtla bir garib osmaniyeli: nolmuuuuş adanaya söylede bilelim anladınmı ne güzel doğal insanlar 0 0
  • bir garib osmaniyeli: allahına gurban laaaaan adanalıyak allahın adamıyaaaak o kadar 0 0 Yanıtla
  • Bıskıl : Desene köpek bile kurum tutmuş korkudan 0 0 Yanıtla

Advertisement