Eskişehir'deki Feci Kazada Aynı Aileden 3 Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'deki Feci Kazada Aynı Aileden 3 Kişi Öldü

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde meydana gelen kazada, otomobil beton bariyere çarptı. Kazada sürücü, eşi ve kızları hayatını kaybederken diğer 2 kızları da yaralandı.

16.06.2018 10:48  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesi yakınlarında otomobil beton bariyere çarptı, kazada sürücü, eşi ve 1 kızı ölürken, diğer 2 kızı yaralandı.

Eskişehir'deki Feci Kazada Aynı Aileden 3 Kişi Öldü

BU SABAH MEYDANA GELDİ

Kaza, sabah saatlerinde Mahmudiye- Çifteler karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Çifteler istikametine gitmekte olan Durmuş Karaca (55) yönetimindeki 34 NV 0052 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü girişindeki beton bariyerlere çarptı. Kazada, Durmuş Karaca ile eşi Gülsüm Karaca (45) ve kızı Meryem Karaca (18) hayatını kaybetti, diğer kızları Safiye Nur Karaca ve Ceylin Berna Karaca yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ölenlerin cenazeleri Mahmudiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Eskişehir'deki Feci Kazada Aynı Aileden 3 Kişi Öldü
Eskişehir'deki Feci Kazada Aynı Aileden 3 Kişi Öldü
Eskişehir'deki Feci Kazada Aynı Aileden 3 Kişi Öldü
Eskişehir'deki Feci Kazada Aynı Aileden 3 Kişi Öldü
Eskişehir\'deki Feci Kazada Aynı Aileden 3 Kişi Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'deki Feci Kazada Aynı Aileden 3 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • OBJEKTİF: ALLAH ONLARI DÜNYA BAYRAMINDAN EBEDİ BAYRAM OLAN CENNET BAYRAMI İLE MÜKAFATLANDIRSIN .İLK AMİN BENDEN .YAKINLARINA DA BAŞ SAĞLIĞI . 15 2 Yanıtla
  • DELİ LAZ: ŞU MÜBAREK BAYRAM GÜNÜ ATEŞ DÜŞTÜ OCAKLARA.ALLAHIM CENNETİ İLE MUAMELE EYLESİN..ALLAH KİMSYE BÖYLE BİR ACI YAŞATMASIN.. 14 0 Yanıtla
  • Ersin: Bizim çiftelere geliyorlarmış Allah rahmet eylesin inşallah yaralılar hastaneden sağ salim çıkarlar Tanrı kimseye yaşatmasın 3 5 Yanıtla
  • ali: Allah rahmet eylesin. 5 0 Yanıtla
  • angaralı: EMNİYET KEMERİ TAKMAMANIN BEDELİNİ CANLARIYLA ÖDEDİLER 0 1 Yanıtla Sanane : Sen ne hakla böyle konuşuyorsun ya nerden biliyorsun takmadıklarını, nasıl bir üslup bu. Elinde olsa iyi olmuş diyeceksin. Senin çok saygısız ve terbiyesiz olduğunu düşünüyorum 0 0
  • Nevzat türkmen : Kafalarını tavana araba çapraz kaydıysa cama vurmuşlardır beyin kanaması.... 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement