Otomobil ile Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobil ile Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralıADIYAMAN - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Gazizntep Karayolu 20. kilometresinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

18.07.2017 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

ADIYAMAN - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Gazizntep Karayolu 20. kilometresinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana istikametinden Gölbaşı istikametine giden Ersin Erçıktı idaresindeki 34 LRY 83 plakalı minibüs ile SU DS 141 yabancı plakalı İsmail Yılmaz idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada minibüste bulunan sürücü Ersin Erçıktı, Ahmet Bozlak ve Mehmet Erçıktı ile otomobilde bulunan sürücü İsmail Yılmaz, Hatice Doğan, Ayşe Yılmaz ve Elif Naz Yılmaz yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Gölbaşı Devlet Hastanesi'nden Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralıya yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülürken, hayatını kaybeden şahsın Almanya'da yaşadığı ve Gölbaşı'nda bulunan eşinin akrabalarını ziyarete geldiği öğrenildi.

Otomobil ile Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 6 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobil ile Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement