Otomobil ile Traktör Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil ile Traktör Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Otomobil ile Traktör Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Tokat'ta traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

01.07.2012 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Tokat Turhal Karayolu Havaalanı kavşağı yakınlarında gece yarısı meydana gelen kaza Barış Tekin idaresindeki 60 HN 382 plakalı otomobilin İsa Öz (62 )idaresindeki 60 AE 378 plakalı traktörle çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisi ile otomobil sürücüsü Barış Tekin ile yanındaki koltukta bulunan Durmuş Dağ aracın içinde sıkıştı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılardan Yüksel Sadıç, Kemal Uçar, Cem Tekin'i (15) hastaneye kaldırırken, Tokat Belediyesi itfaiye ekipleri ise araçta sıkışan 2 kişiyi kurtarmak için harekete geçti.

Araçta sıkışan Durmuş Dağ'ın (35) olay yerinde hayatını kaybettiği tespit eden ekipler araç sürücüsü sıkıştığı yerden kurtarmak için büyük uğraş verdi. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından araçtan yaralı olarak çıkarılan Barış Tekin ambulansla Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durmuş Dağ'ın cenazesi ise Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından cenaze aracı ile morga kaldırıldı.

Öte yandan kazanını traktörün ters şeride girdiği sırada meydana geldiği ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobil ile Traktör Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement