Otomobil Okulun Bahçesine Uçtu - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobil Okulun Bahçesine Uçtu

Otomobil Okulun Bahçesine Uçtu

ISPARTA (İHA) – Isparta’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, okul bahçesine uçtu.

09.09.2018 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ISPARTA (İHA) – Isparta'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, okul bahçesine uçtu. Talihsiz Araçtaki 2 kişi burunları bile kanamadan kazayı atlatırken, ters dönen aracı kurtarmak için itfaiye ve polis ekipleri seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre, İskender Mahallesi'ndeki Demirköprü mevkiinden kent merkezine doğru seyreden Mehmet D. yönetimindeki 07 SH 928 plakalı otomobil, Dursun Aksoy Caddesi'ne dönüş yapmak istediği sırada kontrolden çıktı. İçerisinde 2 kişinin bulunduğu araç yolun yan tarafındaki Gülkent Anadolu Lisesi'nin bahçesine uçtu. Çevredekiler tarafından durumun haber verilmesiyle olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan kontrollerde, araçta bulunan 2 kişi kazayı burunları bile kanamadan atlatırken, otomobilde ise maddi hasar meydana geldi. Olayın ardından okulun bahçesine uçan otomobil için çağrılan vinç, yaklaşık 15 dakika süren çalışmalar sonucu, vinç yardımıyla bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı.

Öte yandan, polis ekipleri kaza ile ilgili tahkikat başlattı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobil Okulun Bahçesine Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement